maandag 13 oktober 2014

DailySilSil 2014 : Week 41


Elke maandag laat ik jullie zien hoe mijn afgelopen week was. Ik ben veel aan het werk geweest, zowel voor de site als voor de salon. Aranka kwam dinsdag gezellig langs in Groningen en ik ben samen met mijn vader en Noah naar de Gallimarkt geweest in Duitsland.Sorry meiden , mijn dag begint weer op dinsdag. De maandag heb ik uitgeslapen en ben ik aan het werk geweest. Meer heb ik niet echt die dag gedaan. Dinsdag had ik met Aranka afgesproken en testte ik de droogshampoo van Aussie. Wat een Volume gaf hij! Love it! Helaas was het er snel weer uit door de harde winden en regen!


Ik ging Aranka van het station ophalen en zou met de fiets gaan, maar het regende zo hard dat ik toch maar de bus gepakt heb. 


We zijn samen eerst bij Sumo gaan lunchen. Erg lekker weer en Aranka vond het ook een succes. 


Sumo kreeg een tijdje geleden een nieuwe kaart, maar Groningen bleef de oude kaart maar houden. Nu hadden ze eindelijk de nieuwe kaart. Nog steeds staan er erg veel lekkere dingen op de kaart.


We zijn nog even door de stad heen gelopen en zijn hier en daar wat  winkels in gegaan. Zoals bij Beau waar ze o.a. the Balm, Teeez , Sleek  en Real Techniques verkopen!


Uiteindelijk liepen we weer terug naar het station en maakten we deze gezellige foto. Aranka en ik hebben echt een top dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! 


Ik moet zeggen dat ik deze saus sinds kort ontdekt heb. Wat een lekkere saus voor over de zalm, zowel vers als gerookte zalm. 


Ik spotte de Sally Hansen Miracle Gel bij de Etos in Paddepoel. Ik ben echt helemaal fan van deze lakjes. Mijn review lees je hier.  


Ik kon het niet laten en nam dit lakje mee, je kreeg namelijk de Topcoat er gratis bij. Het is de kleur 480 Wine Stock.Ik vroeg op FB of iemand nog wat boerderijdiertjes had voor Noah... Een vrouw die ik niet ken en zij mij ook niet, zei dat ze een aantal had liggen... Moet je kijken hoeveel...Noah zal er zo blij mee zijn!!!! Ik ga deze vrouw echt even wat leuks nasturen als bedankje! 


Ik was weer aan het kleuren geslagen. Dit doe ik tijdens het kijken van een aflevering van Chicago Fire en Chicago P.D. . Hebben jullie nog andere tips voor series, want Under the Dome is ook afgelopen. 
  
Broeder/zuster liefde . Broer belooft wat, komt het niet na en chanteert me gelijk . Ach hoef ik niet meer stof te zuigen! 


Vrijdag was voor Noah de laatste schooldag en nu heeft hij een weekje vakantie. Dus gezellig in de trein naar Opa (en Oma, maar die is pas na het weekend weer terug) 


Opa mistte Noah en Noah mistte opa , dus eenmaal uit de trein was het een lekkere dikke knuffel.


We gingen door naar Leer in Duitsland, want daar is 1x per jaar de Gallimarkt. Een erg gezellig markt met veel kraampjes , eettentjes en de grootste kermis van het noorden van Duitsland. Het was weer erg gezellig en Noah had het erg naar zijn zin. 

Helaas werd het op sommige plekken zo druk dat we gewoon in de verdrukking kwamen. We hebben over een stuk van serieus 50 meter een half uur gedaan omdat we niet meer voor of achteruit konden. Ik Noah de hele tijd tillen en ondertussen mijn hele gewicht inzetten en mijn vader nam Noah ook af en toe even. Maar jongens, het was wel griezelig hoor. Ik had het zweet op mijn rug staan, noah werd er misselijk van en ik moet zeggen dat ik mij ook niet helemaal lekker voelde en mijn vader had zelfs beetje druk op de borst. Toen we uit de menigte waren , waren we ook erg opgelucht. We hebben dit echter in al die jaren dat we komen nog nooit meegemaakt.  Ik heb toch op dit moment spierpijn in mijn biceps! Komt natuurlijk van ruim een half uur 22 kilo op mijn arm te hebben... Tja, Noah is niet meer de lichtste.


Op zondag zijn Noah en ik samen blaadjes , kastanjes en meer gaan zoeken. Hij heeft er voor Opa en Oma een mooi herfst stuk van gemaakt. 


Spotify op kinderliedjes, en boerderijdiertjes in elkaar zetten. Noah is er uren zoet mee geweest. 


Vernieuwde Andrélon hairspray. De verpakking vind ik in ieder geval erg leuk geworden. Ik ga ze voor jullie testen. 


Ik pas weer even op mijn ouders hondjes. Het nadeel vind ik dat je zo vroeg op je vrije dag uit bed moet. Echter is het wel heerlijk om met je trui in de ochtend naar buiten te gaan en de lekkere frisse lucht op je huid te voelen.

Dat was het weer voor deze week.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.