maandag 20 oktober 2014

Dailysilsil 2014 - Week 42


Goedemorgen. Vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie met deze week herfstvakantie voor Noah, veel relaxen in de vakantie en ik ben naar Afrojack geweest met 8x4 en ben dit weekend aan het poolen geweest, hebben sushi gegeten en ik heb zondag op de rommelmarkt gestaan met mijn spullen!Afgelopen week was het herfstvakantie en daarom was het lekker relaxen. De maandag was helemaal een relax dag, want We hebben de hele dag filmpjes gekeken en gekleurd. Echter heeft Noah soms zijn stift wel 30 min vast voor hij iets kleurt. Zo geïnteresseerd was hij in het filmpje. 


Ondertussen was ik ook zo nu en dan bezig met de site, maar alles was in Relax modus. 


Mijn ouders kat kan zo ineens op jou of je laptop gaan liggen , heerlijk beest! Maar hij weet dat ik het niet altijd wil en dan komt hij vaak juist dan opdringen. 


Woensdag ging Noah weer naar de kapper en werd zijn haar wel tip top in orde gemaakt! Lekker koppie heeft hij dan altijd weer. 


Ook moesten we weer een boodschap doen. I love fresh food!


Vrijdag ben ik naar Afrojack geweest en van te voren kreeg ik dit leuke pakket opgestuurd met voorbereidende producten voor het optreden en het event!


Lancaster heeft een erg lekkere creme , de total age correction met Retinol. Ik ben hem nu volop aan het testen , dus jullie gaan hier binnenkort meer over lezen.


Vrijdag was het zo ver. Ik ging met mijn vader een dag naar Amsterdam. We waren op uitnodiging van 8x4 om naar Afrojack te gaan. Hier zaten we net in de auto en stonden we nog voor mijn huis. 


Aangekomen bij het Endemol gebouw kregen we direct een lekkere cocktail. En moesten we even wachten op de presentatie.


We kregen ook een informatieve korte workshop van Eelco Roos. Hij maakt prachtige foto's met zijn smartphone en post deze op Instagram. Hij heeft ondertussen ruim 452000 followers, echt onwijs veel!


We kregen de nieuwste deo's en verpakkingen e.d. van 8x4 te zien. Ik moet zeggen dat ik het echt een verbetering vind! Het oogt veel stoerder, volwassen en duidelijker. 


Daarna zijn we naar de Ziggo Dome gelopen en mochten we als V.I.P. naar binnen. Ik vind dit echt een hele leuke foto van mij en mijn vader. 


Mascha en ik hadden elkaar al een lange tijd niet meer gezien, dus even kort bijkletsen! Zoals je ziet staat Vera ook nog op de achtergrond :D


Nikkie was ook mee. 


Een tijd geleden werd ik verliefd op deze portemonnee/clutch van Michael Kors. Hij is groot handig en mijn Iphone past er in. Nu heb ik hem afgelopen zaterdag binnen gekregen en ben ik er echt onwijs blij mee! Wat een prachtig ding is het ook. Ik moet ook even complimenten aan Zalando geven want ze hebben echt TOP service geleverd. 


Zaterdag hadden mijn broertje en ik een speciale 'secret' avond voor mijn ouders geregeld. Dit omdat ze vorige maand jarig waren hun 27e trouwdag hadden! Eerst zijn we naar Sumo gegaan en hebben we daar heerlijk gegeten. 


Daarna zijn we wezen poolen. Mijn ouders hebben vroeger een korte tijd een café gehad en mijn vader deed daar zelfs mee aan competitie voor poolen. En dat merkte je wel hoor. Mijn vader heeft nog steeds wel feeling er voor. 


Als laatst op de avond zijn we naar het Casino gegaan. En hier hebben we ook nog een tijdje gespeeld. 


Uiteindelijk lag ik pas na 03.00 op bed en sliep ik pas goed tegen 04.30 , en om 06.00 ging mijn wekker alweer. Dus maar 1,5 uur slaag gehad. Ik dacht eerst dat het mij echt zou opbreken, maar ik moet zeggen dat ik om 06.00 goed wakker werd. 


Ik ging er zo vroeg uit omdat mijn vriendin Emmely en ik een dagje op de Stadjersmarkt (rommelmarkt in Groningen) gingen staan. We hadden allebei veel spullen en wilden graag wat kwijt. Helaas heeft Emmely niet zo veel verkocht, maar ben ik aardig wat kwijt geraakt. 


Op het einde pakten we de auto in en was het een beetje proppen. Gelukkig paste alles, maar ik zat echt hutje mutje achter in de auto.


Thuis gekomen waren mijn ouders er nog en hadden we wel zin in een pizza. We zijn dit keer bij Hans&Johnny Pizzabakkerij.  De pizza's waren weer erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Dat was mijn week. Een leuke en drukke week was het voor mij! 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.