maandag 27 oktober 2014

DailySilSil 2014 - week 43


Goedemorgen, elke maandag laat ik jullie zien wat ik afgelopen week allemaal meegemaakt heb. Afgelopen week heb ben ik samen met Noah naar de Première van Woezel en Pip geweest, hebben we zijn verjaardag gevierd en heb ik een leuke lunch date gehad met een oud collega. Ik kwam afgelopen week bij de Action deze kerst bruisballen tegen. Het is zijn net de bruisballen van Lush. Ze zien er leuk uit en ze zijn minder dan een euro. Ze ruiken lekker, maar voor de geur zou ik toch echt voor Lush gaan!


We hadden afgelopen week chinees besteld eb eigenlijk neem ik nooit soep erbij. Nu had ik de dag erna een lange werkdag en heb ik de tomatensoep als lunch gegeten. Erg lekker en best vullend zo'n grote bak.


Woensdag kwam ik er achter dat onze deurbel stuk is. Nou nu zijn we bij de maandag en hij doet het nog steeds niet. Slechte service dit keer, dus er maar weer achteraan bellen.Deze mailing kreeg ik van de school van Noah. Nou ik ben benieuwd hoe ze dit elke dag willen doen! En eerlijk, ik heb ze nog niet zien staan. Vast weer zo'n loos dreigement :P


Wat komt Urban Decay met een geweldige Naked set. I love it. Hij gaat een flinke duit kosten en is alleen online en bij Selfridges verkrijgbaar.


Nu het steeds kouder wordt merk ik om mij heen steeds meer verkouden mensen. VSM Nisyleen Hoestsiroop komt met een hoestdrank met Honing. Perfect voor deze tijd van het jaar dus. En ik kreeg bij het perspakket een leuk bijenhuisje.


Ik heb weer een van mijn favo kleuren op van dit moment. Het is de Miracle gel van Sally Hansen in 230 All Chalked Up. Ik kan niet genoeg krijgen van de Miracle gel lakken.


Heerlijk pasta als avond eten gemaakt. Hij is een variant op mijn Signature pasta die je hier kunt lezen


Op donderdag had ik met mijn oud collega Monique afgesproken bij NewsCafe. Hier dronken we een kop thee en lunchte we. We praten veel bij en hebben het over veel zakelijke dingen voor de salon gehad.

Daarna ging ik op zoek naar spullen en attributen voor Noah zijn kinderfeestje. Hij wilde graag alles in piraten thema , dus ik ben de stad in gegaan en heb verschillende winkels bezocht.


Bij de Kik vond ik deze servetten voor €0,10. Voor dat geld kan ik ze natuurlijk niet laten liggen. Kik is heel groot in Duitsland en ik zie het steeds meer in Nederland komen. Ze verkopen bij Kik  voornamelijk kleding, maar hebben ook huis accessoires en wat speelgoed.


Missie geslaagd. Ik vond leuke stoere piraten spullen die zeker perfect zijn voor een feestje. Noah was helemaal enthousiast toen hij het zag.


Donderdag avond ging ik met de trein naar een oud klasgenoot. Ik was erg benieuwd naar de wimperextenstions en Charelle nodigde mij uit om langs te komen en het te proberen. Ik heb alles gefilmd dut hier zien jullie nog meer over.


Wat een verschil! Ik ben er helemaal blij mee! Ik heb van mijzelf namelijk korte en lichte wimpers! Nu ga ik ze testen en kijken hoe lang ze mooi blijven.


Dit is de auto van Charelle, ik vind het geweldig! Dit is de website van Charelle *klik hier* . Ik heb geen rijbewijs, maar als ik er een had , en ik zou een auto hebben, dan had ik zeker ook deze wimpers op mijn auto!


Het gebeurt echt zelden, maar mijn geliefde Lacoste eau Sensuelle is op! Ik ben mega fan van de Alien  van Thierry Mugler en Armani Code en deze zit een beetje in dezelfde categorie, dus daarom droeg ik deze bijna dagelijks!


Vrijdagochtend samen met mijn broertje met de auto verjaardags- boodschappen doen. Ik maak meestal lijstjes op de telefoon. Maar als ik veel boodschappen nodig heb , pak ik toch weer pen en papier!


Noah kreeg vrijdag alvast een verjaardagskaart omdat opa en oma niet konden komen. Hij vond het al helemaal geweldig. Hij ziet mij bijna dagelijks pakketjes binnenkrijgen, en Noah wil ook graag post. Maar tegenwoordig stuurt bijna niemand meer wat. Dus dan is hij wel super blij met het ene kaartje wat hij krijgt.


Afgelopen weekend was het voor Noah een feest weekend. Ik was door Zwitsal uitgenodigd om bij de première van Woezel en Pip aanwezig te zijn en mocht natuurlijk Noah mee nemen. dus hup met de trein naar Utrecht.


Noah en ik hebben erg veel lol gehad en er moesten natuurlijk ook een aantal selfies gemaakt worden.


Zwitsal gaat samenwerken met Woezel en Pip en hier zie je alvast twee leuke producten. Binnenkort zien jullie hier natuurlijk meer over!


De voorstelling was erg leuk, gezellig en zo indrukwekkend voor kids. Noah zit net op een leeftijd dat hij er bijna te oud voor is, toch vond hij het nog steeds wel erg leuk!


Natijd konden wij als VIV ( Very Important Vriendje) nog allerlei leuke activiteiten doen. Noah werd gesminkt , ging op de foto, mocht koekjes versieren en noem het al maar op. Ik kreeg nog even de gelegenheid om Jim Bakkum wat te vragen, maar door de drukte is het mij niet meer gelukt om Dinand Woesthoff , Wendy van Dijk en Dennis Weening te filmen. Alles heb ik gefilmd, dus hier zien jullie zeker nog wat van.


Een van de mooiste smink creaties die ik gezien heb. Noah was er ook onwijs blij mee!


Natijd kreeg hij een mooie ballon en een goodiebag mee! Nou je kon hem niet blijer maken! Hij vond het echt geweldig!


Op de terugweg hebben we weer gezellig gekleurd in de trein. Noah was helemaal in zijn nopjes die dag.

We werden van het station opgehaald door mijn ouders en zijn daarna nog gezellig een pizza gaan eten in de stad.


Nou en gister was het nog een keer groot feest, want we vierden Noah zijn verjaardag. Wat heeft hij het naar zijn zin gehad, en wat is hij verwend. Officieel is hij pas dinsdag jarig, dus dan trakteert hij op school en woensdag viert hij zijn eerste kinderfeestje. Maar gisteren waren wat vriendinnen + kids en heeft hij de hele middag gespeeld!

Nou dat was het weer voor deze week. Aankomende week staat vooral in het teken van Noah zijn kinder feestje en werken voor de site, want normaliter plan ik een paar dagen voor, maar dat lukt helaas niet door de drukte, want De visite is weg en het is nu 23.11 en ik ben net klaar met dit Dailysilsil artikel.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou aan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.