zaterdag 18 oktober 2014

Hype : Kleuren voor volwassenen (Mandala van de Action)


Ik zal het maar direct toegeven, ik kleur zo nu en dan. Noah houdt ook van kleuren en vaak doen we dit dan samen. Echter zitten er in de 'kinder' kleurboeken vaak simpele tekeningen met grote tekenvlakken. Voor een volwassen persoon niet erg spannend maar nog steeds is het ontspannend en vermakelijk om samen met je kind te doen. Nu komen er steeds meer kleurboeken voor volwassenen en kan ik mij hier uren mee vermaken. Soms teken ik zelfs zonder Noah en doe ik het tijdens het kijken van een serie. Ik laat vandaag deze Mandala kleurenboek zien die ik bij de Action gehaald heb. Tegenwoordig hebben veel winkels 'grote mensen' kleurboeken want op dit moment is het echt een hype in Nederland. Ik weet niet of de kleurboeken voor volwassenen al heel lang bestaan, maar ik had ze nog niet eerder gezien. Een paar weken geleden kocht ik een kleurboek , maar deze vond ik toch niet helemaal mijn ding. Ik hou van symmetrie en daar stond veel kris kras door elkaar. Toen ik deze Mandala varianten zag wilde ik er direct een mee!

Op de middelbare school moesten we tijdens handenarbeid (bestaat dit vak nog wel?) van hout een mandala maken en vanaf dat moment vind ik het altijd erg interessante voorwerpen. Alles is in symmetrie en hierdoor vind ik het ook altijd een mooi geheel. 


De kleurplaten zorgen voor uren tekenplezier. Ik ben met deze hierboven echt uren bezig geweest. Als ik niet samen met Noah kleur, dan doe ik het zo nu en dan tijdens het kijken van een serie. Ik heb iemand die veel tegelijkertijd aanpakt en eerlijk is eerlijk, sinds ik mijn diploma heb behaald is het iets rustiger geworden en heb ik iets meer vrije tijd. Dan vind ik het leuk om series te kijken, maar alleen een serie kijken vind ik vaak iets te saai en dan ga ik door Instagram of Facebook scrollen. Dat heb ik mijzelf nu een beetje afgeleerd door tijdens het serie kijken te gaan kleuren. 


Wat ik erg fijn vind aan deze Mandala's , is dat het papier wat dikker is en dat je ze natijd kunt afscheuren door de scheurrand die bovenaan de tekening zit. Totaal kun je 24 kleurplaten vol maken en ben ik alweer aan mijn derde bezig. 

Ik weet wel bijna zeker dat het echt weer een hype is en dat we over een half jaar grotendeels dit allemaal weer vergeten zijn. Althans ik sowieso, ik ben heel eerlijk en zeg dat ik snel uitgekeken ben op dingen. Dus ik ben erg benieuwd hoe lang ik dit blijf doen!

Deze Mandala's van de Action zijn in 4 of 5 varianten en kosten €0,79 per stuk. Geen geld dus! Koop er wel goede potloden bij, want ik had eerst goedkoper potloden en dit was echt een ramp met kleuren. 

Q: Ben jij al aangestoken door de teken hype?  


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.