vrijdag 31 oktober 2014

Jamin American Candy nu in stores en online verkrijgbaar


Ik vind dat wij in Nederland al onwijs veel keuze hebben in koeken , snoep en chocolade. Toch zijn wij nog redelijk beperkt in keuze, want kijk je naar Japan of Amerika dan zijn er meters lange schappen vol met lekkers. Hebben wij 2 soorten KitKat Chunky, heb je er in Amerika wel 7 of 8 verschillende soorten. Jamin heeft nu een aantal iconische snoepproducten naar Nederland gehaald die normaliter alleen in Amerika verkrijgbaar zijn. Ik kreeg een pakketje om wat dingen te proberen. Het assortiment bij de Jamin is niet heel groot, maar ze hebben aardig wat verschillende producten in het schap liggen. Het leuke is dat bijna alle producten echt niet makkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij hebben geen S'Mores en Reese's , en pop tarts had ik nog nooit van gehoord. 


Ik ga niet per product er van alles over vertellen, want ieder heeft een andere smaak en ieder vind iets wel of niet lekker. Wel vind ik alles grappig en bijzonder proeven. Je proeft echt een tikkeltje mint in de Kitkat, en de Reese's peanut butter cups smaken echt naar pindakaas. Het gekke is dat ik normaal niet zo van de pindakaas ben, maar deze variant vond ik wel erg lekker.  

De skittles vond ik tegenvallen en vond ik niet heel erg verschillen met de skittles van hier in Nederland. Echter moet ik wel bekennen dat ik echt al jaren geen Skittles meer gehad had. Ook jammer trouwens dat de sticker met ingrediënten precies op de smaakjes van de Skittles zit, raad de smaak dus. De pop tarts waren iets totaal nieuws voor mij en ik moet zeggen dat ze warm uit de magnetron erg aangenaam zijn! Echter vind ik het maar een raar fenomeen dat ze op de verpakking aanduiden dat het erg geschikt is als ontbijt, maar ik zou dit dus nooit aan Noah geven voor ontbijt. Hij ontbijt gewoon met een broodje , cracker of beschuit en deze pop tarts zijn meer als traktatie in de middag en dan krijgt hij ook nog maar de helft. 

De prijzen zijn verschillend en variëren tussen de €1,25 en €4. Het leuke is dat Jamin ook een webshop heeft met veel meer Amerikaanse snoepgoed. Klik hier om naar de webshop te gaan, of ga naar een Jamin bij jou in de buurt.

Q: Heb jij nog tips qua snoepgoed wat ik echt nog MOET proberen? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.