donderdag 16 oktober 2014

L'oréal Skin Perfection & Garnier Pure Active BB Cream


Ik wissel regelmatig van gezichtsverzorging. Dit komt voornamelijk door weersomstandigheden en verandering van mijn huid. De zomer is voorbij en de donkere en koudere dagen komen er aan, Dit betekent meerdere dingen, je gaat er sneller vermoeider uitzien en mensen met een wat vettere huid krijgen vaak weer meer last van acne. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, maar als het al te laat is willen we het graag verbergen. De L'oréal Skin Perfection en de Garnier Pure Active BB cream helpen hierbij. Het is erg belangrijk dat je een dagcrème/huidverzorging goed aanpast op de huid. Heb je bijvoorbeeld een wat normaal tot droge huid, dan is het niet aan te raden een crème te gebruiken voor een vette huid. Gebruik je een verkeerde crème merk  je niet direct een verschil, maar naar een maand ga je echt merken dat het averechts werkt op de huid.

De Skin Perfection van L'oréal is voor elke huidtype geschikt en richt zich op het hydrateren van de huid (wat iedereen nodig heeft) en zorgt voor een minder vermoeide uitstraling te geven.

De Pure Active BB cream van Garnier is voornamelijk voor gemengde tot vette huid met onzuiverheden.

Garnier Pure Active BB cream (50ml/€9,99)
Ik ben echt een groot fan van Salicylzuur en Garnier heeft 2% Salicylzuur toegevoegd aan deze BB cream . Ik gebruik het zelf in de salon met chemische en fruitzuur peelings, echter werk ik daar met producten vanaf 20% salicylzuur. Hele andere koek natuurlijk, maar met 2% kun je voor thuisgebruik zeker al het een en ander bereiken. Maar salicylzuur is niet alleen goed voor een onzuivere huid, maar helpt bijvoorbeeld ook tegen dofheid.

De Pure Active BB cream werkt vooral op hydratatie, het verfijnen van poriën , egaliseren en het voorkomen en verminderen van een onzuivere huid. Ook matteert hij de huid en zorgt hij voor een licht en frisse geur en gevoel. 


Skin Perfection Dagverzorging (35ml/ €14,99)
Ik merk het bij mezelf ook. Ik werk veel , zowel in de salon als voor de site , ik heb Noah, het huishouden en natuurlijk al mijn sociale bezigheden. Echt allemaal super leuk en zou het echt niet willen missen (behalve het huishouden dan), maar ik merk door mijn drukke agenda dat ik er soms wat vermoeid uitzie. Een peel zo nu en dan werkt super, maar dit kan je natuurlijk niet continue doen. 

Deze Skin Perfection zorgt er voor dat je direct een frisse gloed krijgt, dit komt door de microparels in de crème. Deze microparels egaliseren , en vervagen een vale teint en lichte rood-heden.  Op lange termijn zorgt de crème er voor dat de huid er meer gehydrateerd uit ziet en de kwaliteit van de huid verbeterd wordt. 


De pure active BB cream geeft een redelijke dekking en is meer een medium dan licht qua kleur. Verder voelt hij heerlijk aan en heeft hij een frisse geur. Meiden met een onzuivere huid kunnen een lichte tintel ervaren op verschillende plekken op de huid. Dit is totaal niet erg en komt door de salicylzuur. De crème is 'niet Comedogeen' , kort door de bocht betekent het dat hij de poriën niet verstopt en hierdoor nieuwe onzuiverheden tegen gaat. Echter is dit altijd meer een marketing uitspraak dan hard bewijs, want er zijn geen richtlijnen voor en elk merk bepaalt zelf welke producten wel of niet comedogeen zijn. Echter moet ik wel zeggen dat minerale pigmenten erg geschikt zijn voor een onzuivere huid en salicylzuur ook , en deze twee vormen (samen met nog meer) Ingrediënten de Pure Active BB cream. 

De Skin Perfection dagverzorging heeft zichtbare kleine bolletjes in de crème zitten. Deze zorgen voor een heel klein tintje, die praktisch niet zichtbaar is. Ook bevat het Perline-P Active, ik had er nog nooit van gehoord. En na wat research op het internet leert het mij dat het een naam is die door L'oréal zelf gemaakt is en bestaat uit meerdere werkstoffen. Welke dat zijn is mij niet bekend, 


Ik vind beide crèmes prettig in gebruik en elk heeft zijn eigen voordeel. Ik merk zelf dat de kleur van de pure active BB cream niet helemaal mijn kleur is en dat de skin perfection op sommige plekken op mijn gezicht zichtbaar is. Zo zie je hem bij mijn wenkbrauwen licht zitten. 

Verder vind ik ze een leuke prijs hebben en zijn ze gemakkelijk verkrijgbaar!


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.