vrijdag 24 oktober 2014

MAC Rocky Horror Picture Show - Strange JourneyHier in Nederland wordt Halloween steeds bekender en wordt het steeds meer gevierd. Hier in het noorden wordt er eigenlijk nog niks aan gedaan en wordt hier vooral SintMaarten gelopen. Ga je toch iets speciaals doen met Halloween, dan is deze gave lipstick van M.A.C. misschien wat voor jou, want MAC heeft nu tijdelijk de gave Rocky Horror Picture Show collectie.De MAC collectie is ge├»nspireerd op de klassieke kult film Rocky Horror Picture Show uit 1975. Persoonlijk vind ik dat je deze film eens moet gaan bekijken. Het is zo komisch en beetje in de style van Grease. Vroeger vond ik het maar een rare bedoening, maar nu vind ik hem echt geweldig om te zien. 

In de Rocky Horror Picture Show collectie zitten totaal vier verschillende lipsticks. Ik heb de variant Strange Journey die lekker opvallend rood is. Ik vind de verpakking van de Rocky Horror Picture Show collectie iets minder, maar het is wel echt het logo en kenmerk van de film. 


MAC Strange Journey lipstick - yellowish brick red (matte) 
De kleur wordt omschreven als baksteen rood en hier kan ik mij wel echt in vinden. De bakstenen zijn ook altijd rood met veel oranje er in en dat heeft deze kleur ook heel erg. Toen ik hem net dun op de lippen aanbracht leek het ook net of hij bijna oranje was. 

De lipstick brengt erg gemakkelijk aan , hij voelt bij het aanbrengen een klein beetje stroef maar dat is meestal zo met matte lipsticks, maar hier heb ik totaal geen hinder van! Verder is hij goed gepigmenteerd en blijft de kleur erg lang op de lippen zitten. Hij is ook erg mooi matte van textuur, maar zeker niet droog matte waar je lippen onprettig gaan voelen. Je lippen blijven de hele dag zacht en comfortabel aanvoelen. 


Ik hou erg van matte lipsticks, dit ook omdat je er altijd een gloss overheen kan doen om hem glanzend te maken. Deze matte is zeker een blijvertje! Ik zou hem zelf meer in de Lente dragen omdat ik nu voor lekker donkerrood en paars ga, maar een topper is het zeker. 

De MAC Rocky Horror Picture Show collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde MAC Stores en op www.maccosmetics.nl. De lipstick kost €21 en is tijdelijk verkrijgbaar. 

Q: Doen jullie aan Halloween? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.