vrijdag 3 oktober 2014

Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish *nieuw*


Miss Sporty is weer met een aantal leuke nagellakjes gekomen. Dit keer een aantal vrolijke najaarskleuren die zeker niet standaard zijn. Deze lakken vormen samen The Savage collectie, een collectie met kleuren die ge├»nspireerd zijn naar het tropisch paradijs. Ik laat jullie vandaag de vijf kleuren zien.De kleuren zijn vrolijk en gekleurd, maar zijn toch ook wat gedempt. Hierdoor passen ze erg goed bij de overgang van de zomer naar de herfst. Ze zijn niet zo standaard , waardoor ze een leuke aanvulling vormen in jou collectie.

Op alle foto's heb ik gebruik gemaakt van twee laagjes nagellak. 


Orange The World is een erg gaaf oranje kleur nagellak. Hij is niet zo standaard oranje en is veel gedempter van kleur. Ook bevat hij een minuscuul kleine shimmertjes die het lakje nog interessanter maakt. Eigenlijk zou ik bij dit lakje 3 laagjes aanraden.
  

Berry Nice Trip is een framboos achtige roze kleur die een beetje een gelly finish waardoor hij ook niet helemaal dekt. 


Promise the Moon is een mooi paars pastel lakje met een iets grauwe ondertoon. Hierdoor maakt hij net het verschil tussen een lente pastel en een herfst pastel. Erg leuk gedaan!


Oki Greeny is niet zoals hij er nu uitziet. Deze kleur groen/blauw ziet er op de foto altijd anders uit. Maar mooi is hij zeker wel, zeker met de shimmer er in! Hij is in het echt veel groener.


Don't brick my Dream is een mooie cream nagellak met een erg goede dekking. Het is een beetje oud roze met een bruine tint er in. Op de een of andere manier is het niet helemaal mijn ding, maar mooi is hij wel.


Ik ben altijd erg tevreden en enthousiast over de Miss Sporty nagellak. Ze lakken erg goed, het kwastje is bijna perfect en de lakken drogen altijd snel. Wat ik wel jammer vind is dat de dekking bij deze collectie verschilt! 

De Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish zijn verkrijgbaar bij de Etos en DA voor € 2,49 per stuk.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.