vrijdag 17 oktober 2014

Review : Aussie Miracle Dry Shampoo


Ik ben een echte Aussie fan. Ik wissel regelmatig met haarproducten omdat ik veel test voor de site , maar kom toch altijd terug bij Aussie. Droogshampoo is een product wat ik ook wel eens gebruik, maar veel aandacht besteed ik er niet echt aan. Dit komt ook omdat ik mijn haar omhoog doe als het wat vettig wordt. Nou is Aussie een van de laatste merken die met een droogshampoo komt , maar ik ben verkocht!De Miracle Droogshampoo is verkrijgbaar in drie verschillende varianten in twee verschillende formaten. Zo heb je ze voor thuis in een grote bus en voor onderweg in een kleine bus. 

Wat zegt Aussie: 
Aussie’s Miracle Dry Shampoo gebruik je op de momenten dat je geen zin (of tijd) hebt om je haar te wassen, maar dat het wel net even die extra boost frisheid kan gebruiken. Het geheim zit ‘m in het miraculeuze tapiocazetmeel, dat beter helpt vet te absorberen, zodat het haar onmiddellijk vanaf de eerste spritz wordt verfrist. En dat zònder een witte waas achter te laten die je wellicht kent van andere droogshampoos. Hoe Aussome is dat? De formule met Australische jojoba-extracten laat je haar ook nog eens geweldig ruiken: de zalige signature geur van Aussie. Yummie! De drie varianten Miracle Dry Shampoo - Mega Instant, Aussome Volume en Colour Mate - zorgen voor lokken die meefeesten zolang jij het ook doet.


Colour Mate helpt je kleur te beschermen. En omdat je je haar minder vaak hoeft te wassen, gaat je kleur ook langer mee.  Zelf kan ik niet goed over deze variant oordelen, want mijn haar is niet geverfd. Echter is het wel een goede droogshampoo die mijn haar opfrist. 

Mega Instant , de naam zegt het al , is een mega oppepper én opfrisser voor je haar. Een spritz, een snelle borstel door je haar en je bent klaar om te gaan. erg fijn als je niet te veel volume wilt, maar wel een droogshampoo moet gebruiken. 

Aussome Volume is een ‘go’ om er op los te bouncen met frisse en volle lokken. De ideale boost voor fijn en futloos haar. Ik vind deze echt heel erg fijn. Mijn haar krijgt namelijk flink volume terwijl ik er nog wel redelijk met mijn handen door kan. 


Normaal gesproken krijg ik bij de meeste droogshampoos al een witte waas door de poederachtige substantie die uit de bus komt. Dat is bij Aussie niet zo. Als ik het op mijn haar spray, lijkt het eerst natter/vetter te worden. Als ik dan een aantal seconden wacht en daarna met mijn handen of borstel door mijn haar ga , zie je het veranderen en ziet het er direct frisser uit. De Aussome Volume droogshampoo is mijn favoriet, ook omdat hij lekker wat volume in het haar geeft, echter ruikt deze wel redelijk heftig naar haarlak. 


Deze foto plaatste ik op Instagram. Hier had ik net de Aussome Volume aangebracht in mijn haar. Het voelt totaal niet zwaar aan en ook al wordt het een stuk stroever en stugger, ik kan er nog wel redelijk met mijn hand er doorheen. 

De Aussie Miracle Dry Shampoos zijn verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat en kosten €7,11 per stuk voor de 180ml. Over de mini's van 65ml. weet ik nog niet veel qua prijs. Ik heb ze ook nog niet in de winkel gezien, maar denk dat deze ergens rond de €4 á €5 zullen zijn. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.