dinsdag 7 oktober 2014

Review: Essence Come to Town


Nog 79 dagen en dan is het alweer kerst. Dat lijkt nu nog lang, maar ondertussen komen de merken met mooie kerstcollecties. Voor je het weet staat de kerstboom weer in de kamer en draaien de radio zenders non stop "all I want for christmas is you". Dit jaar heeft Essence ook weer uitgepakt en liggen de mooie producten vanaf november in de winkel. Vandaag laat ik de quattro eyeshadow en de lipstick uit de Come to Town collectie zien met swatches en een quick look.Essence heeft de verpakkingen niet veranderd qua uiterlijk, maar heeft alleen het logo van de collectie er op vermeld. Hierdoor passen de producten mooi bij de bestaande Essence producten en zie je alleen aan de tekst dat het om een Limited Edition gaat. De kleuren van dit jaar zijn ge├»nspireerd op de klassieke kersttinten , maar met wat meer een twist. 


Come to Town Lipstick - 01 Is that you, Santa? €2,39
De tint is erg mooi, hij is lekker fel en koraal rood van kleur. Maar is het een echte kerstkleur? Nee niet echt. Ik verwacht toch lekkere donkerrode en paarse tinten, maar niet dit. Ik vind het een perfecte kleur voor de lente, maar zou hem niet snel tijdens de feestdagen dragen. Desondanks vind ik het wel een mooie kleur en ga ik hem zeker vaker dragen! 

Daglicht

Flits

Come to Town Quattro Eyeshadow - 02 Naughty or nice? €2,89
Ik ben erg enthousiast over dit palette. Het is een klein compact formaatje die je erg gemakkelijk mee kunt nemen. De verpakking zelf had iets beter gekund , want het oogt ook best goedkoop. Maar dames echt, de pigmentatie is echt top! De swatches hierboven zijn met 1 veeg gemaakt.

Ze voelen onwijs zacht aan en hebben totaal geen fall out. De kleuren zijn erg goed en hebben een mooie pigmentatie. Toen ik de kleuren in het palette zag had ik even mijn bedenkingen over de kleurcombinatie, maar deze is eigenlijk wel heel erg leuk samen!


De oogschaduws brengen erg gemakkelijk aan en zijn perfect te blenden. Ik heb bij deze snelle look alle vier de kleuren gebruikt. De gouden en roze op mijn bewegend ooglid, de donker aubergine kleur op mijn arcadeboog en de zilveren heel licht als highlighter. Onder het oog heb ik ook de aubergine kleur gebruikt en een combinatie van de gouden en zilveren in de binnenooghoek. 


Ik vind deze twee producten uit de collectie erg leuk! De kwaliteit is top en zeker voor de leuke prijsjes die er bij horen. 

De collectie ligt vanaf eind november in de winkel bij Kruidvat en Trekpleister.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.