donderdag 2 oktober 2014

Review: Freeman Maskers *nieuw*


Nog niet zo lang geleden schreef ik over de Freeman maskers. Deze maskers in tube zijn erg handig in gebruik en een favoriet hier in huis. Ondertussen heb ik er nu 5 en elk heeft zijn eigen werking. De facial clay mask Mint & Lemon en de facial brightening mask Golden Grain , deze twee zijn als laatst aan de collectie toegevoegd en zijn relatief nieuw in Nederland. Wat ik de vorige keer ook al aangaf, is dat ik de verpakkingen erg leuk vind. Je krijgt direct een gevoel bij het masker van wat het doet en wat er in zit. Verder vind ik het er uitnodigend wat aan de drukke kant, maar dat heeft ook zo weer zijn charme. De tubes bevatten 150ml. en hier doe je dan ook best een tijdje mee. 


De Mint & Lemon masker is een kleimasker die je echt op laat drogen. Hij is voornamelijk verkoelend en geeft een goede reiniging aan de huid. Hij heeft citroenextracten er in zitten die hiervoor zorgen. Wat Ik prettig aan dit masker vind is dat het je echt een fris gevoel natijd geeft. Ook helpt hij bij het voorkomen van ontstekingen en het ontstaan van acne. 

Dit masker is voornamelijk bedoelt voor de vette en acne gevoelige huid, maar zelfs ik vind hem zo nu en dan wel even lekker! 


De Golden Grain masker is een gel masker die je huid helpt te hydrateren en te ontspannen. Het is een lekker zacht en verkoelend masker met als extra werking dat het de huid zachter, gladder en stralender maakt. Ook bevat het masker vitamine C, dit zorgt voor het stralende effect en gaat donkere vlekken tegen en helpt de huid te verstevigen doordat vitamine C tegen vrije radicalen werkt. En vrije radicalen spelen een rol bij het verouderingsproces.  

Het masker is eigenlijk geschikt voor iedere huid. Hij zegt dat hij perfect is voor een vochtarme huid, Hier ben ik het helemaal mee eens. In het persbericht staat dat hij geschikt is voor de droge huid. Kan, maar vergeet niet dat een droge huid en een vochtarme huid twee compleet verschillende dingen zijn! Droog komt door te weinig vet in de huid , vochtarm komt door te weinig vocht in de huid!


Links zie je het Golden Grain masker. Zoals je kunt zien zitten er kleine gouden glitterdeeltjes in. Naar mijn mening hebben deze niet echt een effect, maar het ziet er wel mooi uit. Dit masker droogt niet in en wordt ook geen peel-off masker. Je moet hem ongeveer 5-10 minuten laten zitten en je kunt hem dus weer makkelijk verwijderen met een doek en warm water. 

Rechts zie je de Mint & Lemon masker. Dit is echt een kleimasker die indroogt. Hij brengt net als de Golden Grain erg gemakkelijk aan en voelt prettig. Bij dit masker moet je wachten tot hij droog is geworden. Dit is meestal 10 minuten, maar dat ligt ook aan de dikte hoe je hem aanbrengt. 


Ik ben erg tevreden over beide maskers. Ze hebben elk hun eigen voordelen en heel soms meng ik de maskers wel eens met elkaar. Het is dan wel zo dat het kleimasker niet meer hard wordt, maar wel de werking nog wat heeft.

Deze maskers zijn verkrijgbaar bij de Tuinen voor €6,09. Regelmatig zijn er aanbiedingen , zoals nu hebben ze 2e voor 50% korting. Kruidvat heeft ook Freeman maskers, maar deze heb ik daar nog niet gezien. 

Q: Hoe vaak draag jij een masker? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.