zaterdag 4 oktober 2014

Review : Sally Hansen Miracle Gel Nagellak


Enkele weken geleden was ik aanwezig bij het event van Sally Hansen. Tijdens dit event werd de Miracle Gel nagellak geïntroduceerd. Een gellak die geen lamp nodig heeft. In Amerika is het al een groot succes en nu is het eindelijk ook naar Nederland over komen waaien. Totaal komt Sally Hansen 47 leuke kleuren en ik laat er vandaag 12 aan jullie zien. Het is lang geleden dat ik zo enthousiast ben over nieuwe nagellak, want nagellak die geen lamp nodig heeft en wel de voordelen van een gellak! Top.
Dit leuke filmpje kregen we tijdens de presentatie te zien. Sally Hansen heeft de 47 kleuren in 7 collecties ingedeeld en zo zie je in het filmpje snel de 7 collecties voorbij komen.


Dit zijn alle 47 kleuren op een rij. Als je op de afbeelding klikt zie je de nagellakken groter. Ik ben echt onder de indruk van de hoeveelheid en diversiteit van de Miracle Gel lijn. Er is echt voor iedereen en elke gelegenheid wel een nagellak!

De Collecties: 
Flawlessly Nudevijf subtiele, natuurlijke huidskleurtinten maken de nagels optisch langer voor een minimalistische, gepolijste look.
Love Pink: zeven rozetinten voor een chiquer dan chic nagelstatement.
Street Pastels: subtiel ontmoet edgy met deze zoete, vrouwelijke collectie van zeven perfecte pasteltinten.
Runway Shock: zeven krachtige, extravagante, speelse tinten voor op en top glamour met intense, opvallende kleuren.
Daily Delights: zeven heerlijke vrouwelijke kleuren voor een zacht en romig effect.
Mad Mod: zeven retrokleuren om vol zelfvertrouwen de graphic ’70's in jezelf naar boven te halen.
Fired Up Metallics: zeven superintense meerkleurige tinten creëren een reflecterende nagellook die je in vuur en vlam zet.


Wat zegt Sally Hansen zelf over de lakken: 
De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde 'Tube Technology'. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. De geavanceerde formule van de Color Coat en de Top Coat bevat een oligomeer en de Top Coat bevat daarnaast ook nog een foto-initiator. De foto-initiator in de Top Coat-formule gaat een verbinding aan met het oligomeer in de Color Coat, waardoor de formule zonder LED-/UV-licht uithardt. De manicure hardt na verloop van tijd steeds verder uit, waardoor de laag steeds sterker wordt. En dat zonder LED-/UV-lamp! Gewoon licht is al voldoende. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen.
Het klinkt allemaal erg interessant en veelbelovend! Wat ik het grootste voordeel vind is dat je niet elke keer naar elke laag onder een lamp moet om de lak uit te harden. Hier is het gewoon lakken als een gewone nagellak. 

Ook zeggen ze dat de Miacle gel langer goed blijft zitten. In de berichten staat dat de lak tot 14 dagen goed blijft zitten. Tijdens het event vertelde de spokesperson mij dat je er van uit kan gaan dat deze nagellak 3 tot 4 dagen beter blijft zitten dan de normale nagellak. Voor iedereen is dat natuurlijk verschillend in verband met nageldikte en vorm e.d.. Voor mij zou dit al heel wat zijn, want een nagellak is bij mij binnen een dag altijd al beschadigd. Dit komt voornamelijk omdat ik slappe , dunne nagels heb die snel buigen. 


De flesjes hebben ze nagenoeg hetzelfde gehouden. Persoonlijk vind ik dit een slimme keuze , want ik vind de flesjes herkenbaar en handig in gebruik. Op de bovenkant van de dop vind je de namen van je lakjes en staat er bij de kleuren dat het stap 1 is en bij de top coat stap 2 is. Op de zijkant van de dop staat duidelijk aangegeven dat er geen lamp bij hoeft, dus daar zie de onderscheid goed aan. 

De nagellak werkt heel simpel: je brengt stap 1 , de kleur , zonder base coat aan. Dit doe je in twee laagjes, al zul je merken dat een enkele in drie laagjes moet. Als laagje 1 en 2 goed droog zijn breng je stap twee aan, dit is de top coat. Het is geen snel drogende top coat, dus ga er vanuit dat je zeker even 15 min niks moet doen en daarna voorzichtig bezig gaat. De top coat werkt echt als gel nagellak alleen deze 'droogt' door het licht. Dus overdag is hij sneller droog dan 's avonds. Wat het juist zo leuk maakt, is dat het verwijderen een stuk gemakkelijker is dan bij gellak. Je hoeft ze namelijk niet te weken in aceton en kunt ze gewoon verwijderen met nagellakremover van elk willekeurig merk. 

Dan nu tijd voor de swatches. Op alle foto's draag ik twee laagjes kleur en de top coat. Helaas was het die dag erg wisselvallig en zal je zien dat sommige met zon gemaakt zijn en anderen als de zon achter de wolken is.


130 How to Nude , 280 Camo Queen , 410 Wet my Thistle , 240 B Girl 


130 How to Nude uit de Flawlessly Nude collectie
Erg mooie bruine nude tint. Hij dekt erg goed en kan zelfs in één laagje. 


280 Camo Queen uit de Street Pastels collectie
Een pastel kleur vind ik het niet echt, maar erg gaaf is hij wel! 


410 Wet my Thistle uit de Daily Delights collectie
Een leuke kermit de kikker groene kleur!


240 B Girl uit de Street Pastels collectie
Dit baby blauwe kleurtje vind ik erg gaaf, helaas denkt hij niet helemaal lekker in twee laagjes. 


430 Crème de la Crème , 230 All Chalked Up , 380 Malibu Peach , 310 Shock Wave 


430 Crème de la Crème uit de Daily Delights collectie
Ik vind deze kleur zo magisch mooi. Het is geen wit, maar heeft een heel subtiel roze gloed er in zitten. I love it! Dekt overigens erg goed voor een lichte kleur230 All Chalked Up uit de Street Pastels collectie
Ook dit lila paarse kleurtje vind ik echt geweldig. Ik heb hem nu al een aantal keer gedragen. Hij dekt ook erg goed. Dus weer een topper!


380 Malibu Peach uit de Daily Delights collectie
Een erg mooi perzik tintje waar je vrolijk van wordt. 


310 Shock Wave uit de Runway Shock collectie  
Een echte Barbie roze kelur, maar wel erg tof.


320 Short Cir-Cute , 220 Pink Tank , 360 Tidal Wave , 350 Style Maker


320 Short Cir-Cute uit de Runway Shock collectie
Persoonlijk vind ik dit kleurtje het minst, gewoon niet mijn ding. De dekking is bij deze ook niet optimaal.


220 Pink Tank uit de Love Pinks Collectie
Een erg mooi frambooskleurig lakje!


360 Tidal Wave uit de Runway Shock collectie
Ik ben normaal niet zo van fel blauw, maar deze is wel erg gaaf!


350 Style Maker uit de Runway Shock Collectie
Ik vind het een gave groene kleur. De metallic doet het ook goed, alleen een klein beetje streperig her en der. 


En dan natuurlijk de grote test, hoe lang blijft het mooi zitten. Ik heb het op dit moment met 4 kleuren getest en met Pink Tank op de foto gezet omdat deze kleur lekker fel is en je het hierbij goed ziet. Dit was dag 5 van het dragen van Miracle gel.

Nu zullen sommigen dit kort vinden en anderen lang. Ik persoonlijk vind dit erg lang als ik naar mij zelf kijk. Ik heb hele dunne en zwakke nagels die om de haverklap scheuren. Omdat ze zo dun zijn kan ik ze buigen en zijn ze dus erg flexibel. Hierdoor komen er heel snel beschadigingen in een nagellak. Meestal is dit na 1 dag, maar deze Miracle Gel van Sally Hansen blijft gewoon 5 dagen goed zitten! Dat is dus 4 dagen langer dan normaal bij mij. Dus ik ben erg tevreden.

Ik moet eerlijk zeggen dat het wel per nagellak verschilt , maar doorgaans blijven ze bij mij zeker 5 dagen goed. De lichtere kleuren kunnen zelfs nog wat langer, want daar zie je een beschadiging toch niet snel. Wel moet ik zeggen dat ik na 5 dagen toch ook echt vernieuwing wil omdat de kleur saai wordt en ik de uitgroei vanaf de nagelriem te groot vind worden. 


Ik ben helemaal fan van deze nagellakken en heb ze afgelopen maand non-stop gedragen zonder ander merk tussendoor. Ik merk alleen 1 klein minpuntje, ook al zegt Sally Hansen dat het niet gebeurt, Sommige kleuren nagellak verkleuren mijn nagel een beetje. Niet direct, maar als ik na 5 dagen de lak er af haal ziet het er iets geler uit, maar storend vind ik dit niet. Een base coat moet je ook niet gebruiken, want dan pakt de lak niet helemaal goed.


Ik heb nog een leuke tip voor je, op dit moment heeft Etos een gratis topcoat bij aanschaf  van een Miracle gel! Deze aanbieding geldt tot en met 12 oktober.
Ik ga er zeker nog een kleur bij halen, want wil sowieso een extra top coat!

De lakken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij en parfumerie voor €11,99 per stuk.

Q: Hoe lang blijft een nagellak bij jou goed zitten? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.