zaterdag 11 oktober 2014

The Body Shop Handcrème tubes


Merken jullie het ook? Het weer verandert snel en je merkt dat het buiten kouder wordt. Dus je huid krijgt het weer zwaar. Dacht je dat de zon en UV stralen slecht zijn, de verwarming en kou van buiten zijn net zo erg. De huid wordt droger en de vocht-armer. Daarom is het belangrijk elk deel van je lichaam wat extra zorg te geven en daar horen de handen natuurlijk ook bij. Naast de heerlijke body butters, douchegels, scrubs en andere lekker producten komt The Body Shop nu ook met handcrème's. Totaal acht varianten waarvan ik twee ontvangen heb. 


Ik gebruik in de herfst en winter met grote regelmaat handcrème want je voelt vooral na het handen wassen dat je handen wat trekkerig worden. Eigenlijk begin is steeds meer handcrème te gebruiken, want met mijn werk als schoonheidsspecialiste kom je veel met water in aanraking. 

The Body Shop komt met totaal acht verschillende varianten met elk een eigen heerlijke geur: 
Moringa, Strawberry , Pink Grapefruit , Satsuma , Shea Butter , Honey Mania , Coconut en Mango


Ik heb de varianten Honey Mania en Moringa . Twee subtiele zoete geuren die je lang op de huid blijft ruiken. Ze zitten in leuke tubes en zijn hierdoor ook lekker compact van formaat. Ze zijn zeker makkelijk om mee te nemen in je tas. De Honey Mania bevat een aantal voedende en verzorgende ingrediënten zoals: Babassu-Olie, Honing , Sheaboter en  Soja-Olie. Hij heeft een beetje een gel-crème van structuur en trekt snel in de huid.

De Moringa bevat bijna dezelfde ingrediënten als de Honey Mania variant, echter heeft deze geen honing er in zitten.

Zoals je kunt zien zijn de substanties bijna hetzelfde en zijn het naar mijn mening erg fijne handcrèmes.

Mocht je in de buurt van een filiaal van The Body Shop komen , dan kan ik je zeker aanraden eens te gaan ruiken en voelen. Ik ga zeker nog de Satsuma variant halen, want zoals jullie allemaal weten ben ik grote fan van die geur!

Ze zijn online in de webshop en bij de winkels van The Body Shop verkrijgbaar voor €5,50 . 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.