dinsdag 21 oktober 2014

Visagist verandert zichzelf in legendarische beroemdheden


Ik kwam gisteren een bericht op internet tegen met een aantal foto's waar ik echt wel een uur naar heb zitten kijken. Lucia Pittalis, een naam waar ik nog nooit van gehoord had is visagist en  transformeert zichzelf soms in een bekend persoon door middel van make-up. Ja echt waar, de foto die je hierboven ziet is geen schilderij maar een echt persoon. Ik ben er zo van onder de indruk , dat ik het graag met jullie wil delen. 


 

Echt onwijs gaaf hoe goed deze vrouw is. Elke transformatie die ze maakt is echt zo onwijs goed. Ik hoop dat ze nog vele meer gaan maken want ik kan hier echt tijden naar kijken. De details zijn echt fenomenaal en ik denk dat ze er ook wel een lange tijd mee bezig is geweest. 

Q: Wat vind jij van deze transformatie? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.