donderdag 9 oktober 2014

Yves Rocher 4 Colours oogschaduwpalette


Een van de eerste kleuren die ik als oogschaduw droeg , was blauw. Ik denk dat ik tien jaar was en de  crème potjes van de Hema had. Nu draag ik niet vaak meer blauwe tinten omdat ik toch snel de bruine en groene kant op ga. Nu Yves Rocher met 6 nieuwe 4 colour palettes is gekomen en ik de blauwe heb mogen ontvangen draag ik blauw weer regelmatig. Kijk mee naar de swatches van dit palette met een chique uitstraling. Dit zijn alle kleuren waar Yves Rocher mee gekomen is. Alle zes de palettes zijn erg mooi op elkaar afgestemd en de kleuren passen erg goed bij elkaar. Eigenlijk vind ik alle combinaties prachtig! 


 Ik vind de verpakking erg mooi en vind het echt luxe en chique er uit zien. Hij heeft een mooie combinatie van goud met diep donkerblauw. 
Op de achterkant staat alle informatie en zie je dat elke oogschaduw 1,2 gram gewicht heeft. Ik heb het 04 Bleu Eclatant palette uit deze collectie. 


De binnenkant ziet er ook al zo mooi uit. De vakjes zijn verdeeld van licht naar donker , en de kleur rechts bovenin heeft het logo van Yves Rocher er in staan. Verder zitten er twee sponsapplicators bij. Zelf gebruik ik deze bijna nooit, maar je kunt deze oogschaduw zowel droog als nat aanbrengen. Als ik het nat wil gebruiken , gebruik ik liever een sponsapplicator dus daar zijn ze wel handig voor. 

Met daglicht droog aangebracht.
Met flits droog aangebracht. 

Ik ben erg te spreken over de pigmentatie. De formule is erg zacht, dit komt mede door de rijstextract die is toegevoegd. De eerste kleur is echt voornamelijk een shimmer. De tweede en derde kleur hebben ook een shimmer, maar ook echt een kleur. De laatste kleur is donker intens blauw en matt van finish. Die brengt daarom ook iets stroever aan. 


Ik heb dit keer de look licht gehouden. Zo is hij voor velen overdag draagbaar. Ik heb de eerste kleur als highlighter gebruikt, de tweede kleur op mijn bewegend ooglid en de derde kleur in mijn arcadeboog. Als laatst heb ik de vierde en donkerste kleur alleen bij mijn wimperrand licht aangezet. Puur om het net wat meer intensiteit te geven, maar niet te donker te maken. 


De oogschaduw blijft gedurende de dag goed zitten, zeker met een oogschaduwbasis er onder.  Ik ben tevreden over de kwaliteit van dit palette. Ik heb de kleuren nat wel geprobeerd, maar vaak vind ik dit niet zo lekker op het oog voelen. Het zit er direct wat dikker op en dat voel je altijd. 


De oogschaduw palettes zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher of via de Webshop. De palettes kosten normaliter €29,90 , maar ik zie dat ze nu op de website met 30% korting nu €20,90 zijn. 

Q: Draag jij wel eens blauw?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.