donderdag 30 oktober 2014

Zijn de Textured nagellakken nog wel hip? (DA Sweetie nagellak)


Ook al is het nu echt herfst, vind ik het als nagellak-liefhebber nog steeds leuk om zo nu en dan zoete en schattige kleuren op de nagels te hebben. DA heeft sinds een tijdje een viertal nagellakken met een sugar textured finish. Ik laat jullie vandaag de lila en lichtblauwe variant zien. De flesjes van de DA vind ik altijd erg veel lijken op de vorm van Koh! nagellak. Persoonlijk is het niet mijn style flesje, maar daar gaat het natuurlijk niet om! Het gaat om de nagellak en die vind ik erg grappig. 

De sugar textured finish is niet geheeld nieuw en zie je bij veel meer merken terug komen , en ik vraag mij dan ook af of deze trend niet alweer een beetje over gevlogen is.  De nagellak is sneldrogend en blijft best goed zitten. 

Lichtblauw

Ik moet zeggen dat ik de kleur erg leuk vind! Het is net of je de nagels lichtblauw hebt gelakt en daarna in de suiker gedoopt hebt. 

Lila
Ook deze variant vind ik erg leuk. Ik vind hem erg naar roze neigen, en daarom vind ik beide lakken ook uitermate geschikt voor geboortes. Je hebt namelijk echt een babyblauw en babyroze kleur met een leuk sugar crystal effect erin. 


De nagellak lakt gemakkelijk, echter moet je niet te langzaam werken want hij droogt razendsnel. Dat is echt een pluspunt van deze nagellak. 

Totaal heeft de DA 4 verschillende kleuren die elk €2,99 kosten. 

Q: wat vind jij van de Textured lakken. Zijn ze nog leuk, of is het alweer passé?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.