zaterdag 15 november 2014

Andrélon verleidelijk KORT met Noah


Toen Andrélon mij dit pakketje stuurde wist ik even niet wat ik er mee moest. Ik heb haar tot onderaan mijn rug, dus haarproducten voor kort haar is niet voor mij weggelegd. Toch heb ik bij mij in huis een klein manneke die prima haar heeft om te modelleren. Dus heb ik Noah op een stoel gezet en heb ik drie verschillende kapsels met de verschillende producten geprobeerd te maken.Andelon heeft drie stylingsproducten voor kort haar in de schappen, een mousse , een shine wax en een shape paste.

De Verleidelijk kort Mousse  (200 ml.€3,99)
Deze mousse geeft extra versteviging en volume-effect en toch houdt hij het flexibel.

De verleidelijk kort Shine Wax (75ml. €4,59)
Deze shine wax zorgt voor een glanzende finish en houdt pluisplukjes onder controle.

De verleidelijk kort shaper past (125ml. €4,59)
Deze shaper paste is perfect om plukjes te accentueren. Het product blijft zacht, dus elke keer opnieuw in model te brengen.

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit werk met dit soort haar producten, dus kan het niet echt vergelijken. Echter vind ik alles wel prettig aanvoelen en is het makkelijk in gebruik. De shaper paste vind ik het minste , maar de shine wax en mousse werken fijn en brengen Noah zijn haar makkelijk in model. 


Bij Noah heb ik alle drie de producten gebruikt, bij alle looks heb ik sowieso mousse gebruikt. Nu vond ik het bij Noah best lastig om een leuk kapsel te creëren want hij is natuurlijk kieskeurig en vind niet alles wat ik met zijn haar doe leuk. Toch vond hij deze drie wel een succes!


Q: welke look vind jij het leukst bij Noah staan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.