zaterdag 29 november 2014

Andrélon vernieuwde hairsprays


Andrélon heeft al haren haarsprays in haar collectie, maar heeft deze een complete make-over gegeven. Niet alleen de verpakking, maar ook het design, de geur en zelfs de formule zijn veranderd. Ik kreeg regelmatig te horen dat mensen de oude andrélon haarlak tegen vonden vallen , daarom was ik benieuwd of ze nu beter zouden zijn.Ik vind het altijd erg lastig om de juiste haarlak sterkte te kiezen. Ik neem meestal de sterkste varianten, want ik heb dik en zwaar haar en een sterkte twee of drie gaan mijn haar niet in model houden.

De haarlak zit in bussen van 250ml en kosten €4,19 per stuk, je hebt totaal 4 verschillende varianten van sterkte 3 t/m 5.De nieuwste variant is de schitterende glans met sterkte 3. Deze haarlak geeft een medium fixatie en zorgt voor glans en houdt het haar soepel en bewegelijk.


Daarna komt de spectaculaire slag met sterkte 3. Perfect voor als je slag in je haar hebt en deze wilt fixeren. Ook deze houd het haar soepel en maakt het niet hard.


De verrassend volume met sterkte 4 zorgt voor wat extra volume in het haar naast het fixeren. Deze formule geeft een extra sterke hold. Wil je extra volume, dan ga ik altijd mijn haar voorover staan en spray ik het op de kop, hierdoor creëer je nog meer volume.

Als laatst de fantastische fixatie in sterkte 5. Voor alle haarstijlen en alle haartype. Ik hou altijd van sterkte 5 , omdat deze mijn haar vaak het meeste in bedwang houdt als ik haarlak gebruik.


Als laatst de fantastische fixatie in sterkte 5. Voor alle haarstijlen en alle haartype. Ik hou altijd van sterkte 5 , omdat deze mijn haar vaak het meeste in bedwang houdt als ik haarlak gebruik.

De hairsprays voelen prima aan, werken goed en krijgen hierdoor een prima voldoende. Ik moet toch zeggen dat ik mijn eigen haarlak van Elnett en mijn L'anza 
Keratin Healing Oil Finishing spray nog steeds prettiger vind, al kan ik niet goed uitleggen waarom. Maar deze spays van andrélon zijn wel een stukje voordeliger.

Tja, niks op aan te merken, maar ook niet mijn favorieten.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.