woensdag 12 november 2014

CadeauTip : Makeup Revolution - I heart Passion Palette


Afgelopen week liet ik jullie kennismaken met het merk Makeup Revolution. Vandaag heb ik nog een leuk product van Makeup Revolution, het I heart Passion Palette. Een palette waar je alle kanten mee op kunt en zeker een aanrader is als cadeau voor de feestdagen. Het I heart Passion Palette heeft een leuke speelse uitstraling. Het zit in een leuk fel roze verpakking met een doorzichtige bovenkant. Erg leuk , want op de bovenkant zit een grote hartvormige steen die ook echt wat reliëf heeft.  


Makeup Revolution heeft de indeling van de oogschaduws ook wat anders gedaan dan de meeste palettes. Erg leuk en slim gedaan, want de twee highlight kleuren zijn groter. En ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar ik gebruik een highlighter over het algemeen het meest. Ik wissel mijn kleuren qua oogschaduw nog wel regelmatig , maar dan neem ik toch vaak weer dezelfde highlighter uit het palette. 

De kleuren variëren , maar wel op een erg mooie manier. Je kunt ze goed met elkaar combineren en je hebt afwisseling tussen warme en koele tinten. Totaal zijn er 16 kleuren, en dat is best veel voor een palette, want de meeste in dit formaat hebben er 10 of 12. 
  

Bovenste rij, echt een prachtige rij! I love it! Drie matte tinten en twee met een shimmer finish. De matte kleuren zijn voor matte kleuren prima te doen en de shimmers voelen ook erg prettig aan en zijn prima gepigmenteerd!


De middelste rij heeft voornamelijk wat tinten met een paarse gloed. Ook hier heb je weer een paar kleuren zie bijna matte zijn. Ze hebben een beetje een satijn finish. De tweede kleur van links heeft erg mooie paarse toon , helaas vind ik de tweede kleur van links wat tegenvallen in vergelijking met de andere paarse tint. 


De onderste rij is lekker shimmer dramatic in a good way! Alle vijf de kleuren hebben een top pigmentatie en voelen erg goed aan. Ze zijn perfect voor een smokey intense look!

De kleuren zijn tijdens het swatchen erg indrukwekkend. Echter vallen sommige tinten door het blenden een beetje weg. Dit zijn voornamelijk de paars tinten. Je ziet de kleur nog wel terug op het oog, maar helaas niet zo mooi als tijdens het swatchen op je arm. 


Look 1:  met vooral wat lichte bruine tinten met een hint of paars. Hier draag ik ook de lipstick van Makeup Revolution. Dat review lees je hier


Look 2: Hier ben ik voornamelijk voor de paars tinten gegaan. De looks lijken een beetje op elkaar, dus ik zal binnenkort nog even een paar andere kleuren gebruiken in een look. 

Helaas hebben sommige kleuren een klein beetje fall out. Gelukkig niet veel, maar je ziet het een klein beetje!


Ik ben erg enthousiast over dit palette. Hij heeft erg mooie kleuren, heeft een grote spiegel, dus perfect voor op vakantie! Je kunt er een lichte look mee maken, maar ook zeker een intense smokey look!

Het palette is verkrijgbaar bij makeupmusthaves.nl voor €9,99. Een erg leuke prijs voor deze kwaliteit! 

Ik ben erg enthousiast over het merk MakeupRevolution. Ik zag dat ze erg veel mooie gepigmenteerde lipsticks hebben die ik graag nog in een paar aparte kleuren wil proberen. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.