donderdag 20 november 2014

CadeauTip Philosophy's radiant & refined kit


Ik ben al jaren fan van Philosophy en gebruik het nog elke dag. Ik vertel dit dan ook regelmatig tegen vriendinnen en kennissen en hoor dan vaak dat ze het niet direct full size kopen in verband met de prijs. Ik kan dit wel begrijpen, want bevalt een product niet dan heb je een full size product op je wastafel staan waar je niks mee doet. Philosophy komt nu met de radiant & refined kit. Een kit met drie bestsellers , die verschillende prijzen en awards gewonnen hebben, maar dan in wat kleinere varianten . Perfect voor op vakantie of om de producten eens te proberen. Enn.... Nu natuurlijk perfect voor tijdens 5 december of voor onder de kerstboom. De set komt in een leuke doos met een handvat zodat je het idee krijgt dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Philosophy straalt altijd rust en volwassenheid uit en combineert dit leuk met roze accenten. De philosophy's radiant & refined kit is een complete verzorgings-kit met een reiniging, een serum voor de extra hydratatie en een goede verzorgende crème. 


Philosophy Purity Made Simple 90ml. 
Mijn favo reiniger die ik echt iedere dag gebruik! Deze reiniger haalt gemakkelijk mijn gezichts- en oogmake-up er af en doet dit op een hele milde wijze. Ik merk echt dat hij goed alle oliën en vuil weghaalt en de huid weer terug brengt naar zijn natuurlijke vochtbalans. De Purity made Simple bevat 12 essentiële oliën die de huid verzachten en kalmeren. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en masseert dit over een vochtig gezicht, spoelt het af en klaar! 

Philosophy When Hope is not Enough 11,1ml. 
Ook dit serum heb ik erg lang gebruikt. Hij is verrijkt met verstevigende en hydraterende bestanddelen om de doffe, futloze huid weer te laten stralen. het serum bevat een unieke combinatie van anti-oxidanten en peptiden die de celvernieuwing stimuleert en de huid beschermt tegen vrije radicalen. Het is een olievrije gel die dit serum echt heerlijk maakt! Hij trekt snel in en laat de huid direct erg goed aanvoelen. Je brengt met het pipetje een paar druppels op de handen en verdeelt die over het gezicht. 

Philosophy Hope in a Jar 30ml.
Hope in a Jar is ook een van mijn favoriete crèmes, het is dan ook beschamend dat ik er nog niet eerder over geschreven heb. Ik ga dit dan ook zeker binnenkort voor jullie doen! Hope in a jar heeft al 6 keer in de ‘top ten favorite things’ list gestaan en ik kan dit zeker beamen. Hij hydrateerd goed, zorgt voor een goede verzorging en glans op de huid. Ook zorgt hij voor een hele milde exfoliatie door de palmitine zuur en vitamine A zuur. Dit is heel mild en laat de huid direct zacht aanvoelen! Hij trekt snel in en blijft niet op de huid liggen perfect als dagcrème, maar zeker ook als nachtcrème.  


Ik ben erg te spreken over deze set! Zeker omdat je alles in één set hebt zitten en deze drie erg goed bij elkaar passen. Zoek je nog een leuke verzorgingscadeau voor onder de kerstboom, dan is dit zeker een aanrader. De producten zijn voor de normale tot gecombineerde huid en zijn geschikt voor tijdens het gehele jaar.

De Philosophy's radiant & refined kit is nu exclusief verkrijgbaar bij de Ici Paris XL voor €25,50. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.