zaterdag 8 november 2014

CadeauTip : Smashbox - Full Exposure Palette


Eergisteren kreeg ik een persoonlijke workshop van Will Malherbe die mij alles vertelde over Shape Matters. Hierbij gebruikte hij voor mijn ogen het full exposure palette. Ik was gelijk onder de indruk! een palette met neutrale matte en shimmer kleuren. Een musthave voor elke beautylover! Vandaag laat ik jullie kennis maken met dit mooie palette!Als je op zoek bent naar een luxer beauty cadeau voor de feestdagen dan is dit zeker een aanrader. De verpakking heeft een prachtig luxe uitstraling en met dit palette heb je direct een complete set. Hij heeft 7 shimmer tinten, 7 matte tinten, een kwast met 2 kanten en een handig instructieformulier met drie looks voor elke oogvorm. 

De oogschaduws hebben geen namen , maar worden aangeduid met een S (voor shimmer) en M (voor matte) , gevolgd door een nummer. Wat ook erg leuk is , is dat Smashbox heel veel met tutorials werkt. Als je de QR-Code scant met je smartphone kun je een groot aantal leuke en makkelijke tutorials zien , die het voor jou nog makkelijker maakt. 


Smashbox is heel erg met het thema Shape Matters bezig, want vorm is inderdaad ook erg belangrijk. Ik weet bijvoorbeeld wat ik wel en niet moet doen met mijn ogen. Ik weet dat ik een kruising heb tussen een almond en hooded eye en dan weet je dat je sommige plekken juist wel of niet moet accentueren. Wat erg leuk is , is dat Will Malherbe precies hetzelfde over mijn ogen dacht, maar dat hij het qua opmaken juist net even anders wilde doen. Ik laat je binnenkort zien hoe. 


De doos is simpel zwart en van stevig karton en heeft op de verpakking de naam van het palette staan. Ik hou van het matte zwarte met de wat meer glossy letters, en als ik ooit een palette zelf zou mogen ontwerpen, zou de buitenkant er ongeveer zou uit zien! 


Er wordt bij het palette ook een kwast geleverd. Hij heeft aan beide kanten een eigen  applicator. Deze wat meer fluffy kant is bedoelt voor de matte kleuren en voelt erg prettig aan op de huid.


Aan de andere kant zit meer een applicator met compactere haren, deze zijn bedoeld voor shimmer oogschaduw. Het leuke is dat hij twee verschillende kanten heeft. De ene kant brengt het wat compacter aan , de andere kant wat luchtiger. 


Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder meegemaakt heb dat er zo'n fijne kwast bij een palette geleverd wordt. Beide kanten vind ik erg prettig en gebruik ik met veel plezier! 


Waar het natuurlijk om gaat is het palette. Deze heeft een prachtige uitstraling en ziet er gewoon perfect uit. Het palette bestaat uit totaal 14 kleuren die erg mooi te combineren zijn. Laten we snel naar de swatches gaan kijken, want daar gaat het uiteindelijk om. 

Bovenste rij met daglicht.

 Bovenste rij met flits.

Onderste rij met  daglicht.

Onderste rij met flits. 

Ik vind de kwaliteit echt top! De shimmers hebben een goede pigmentatie en hebben totaal geen fall out. De kleuren passen perfect bij elkaar , maar zijn toch verschillend en lijken niet allemaal op elkaar. De matte kleuren zijn een van de beste die ik gezien heb. Matte kleuren zijn altijd erg lastig. Ze zijn droger en moeilijker aan te brengen, maar deze zijn echt top, ik kan niet anders zeggen. De pigmentatie is erg goed en ook de matte tinten hebben geen fall out. 

Het gekke is dat de sommige kleuren best licht lijken, maar op het oog vallen ze toch best donker uit. Ik vind het echt top! Want je kan de kleuren ook erg goed opbouwen en is perfect te blenden. 


Ik heb de look erg licht gehouden met als extra touch een zwarte liner op de waterlijn om hem toch goed intens te maken. Ik zal binnenkort nog even echt een smokey look maken met het full exposure palette. 


Zoals jullie al merken ben ik erg enthousiast over dit Smashbox Full Exposure palette. Perfect om als cadeau te geven en te krijgen tijdens deze feestdagen. 

Het palette krijgt een Relaunch op 15 november, maar hoorde dat hij her en der al verkrijgbaar is. Het palette kost €49,90 en is exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.