maandag 3 november 2014

Dailysilsil 2014 - Week 44


Goedemorgen. Elke maandag laat ik jullie mijn week weer zien. Deze week stond het helemaal in het teken van Noah , zijn verjaardag ,zijn kinderfeestje en alles er om heen. Ik denk een van de drukste weken van het jaar voor mij. Kijk mee van dag tot dag. Het is echt een vast ritueel. Elke middag om 15.15 sta ik bij het schoolplein te wachten op Nootje. Ik ben niet echt een schoolplein moeder, daar heb ik het veel te druk voor. Ik maak altijd wel gezellig een praatje met een paar moeders, maar ik ga er echt niet 15 minuten voortijd staat om de roddels van de week te horen. Daar hou ik helemaal niet van. Ik hou meer van small talk over de kids of iets anders , maar met roddels ben je bij mij aan het verkeerde adres!


Dinsdag was het dan zo ver. Noah is jarig en is nu echt 6 jaar. Hij had zo veel zin in de dag en glundert van oor tot oor!


Woensdag vierden we Noah zijn kinderfeestje en had ik dinsdagavond en woensdagochtend alles al klaargemaakt voor die middag. Dus hadden mijn moeder en ik in de ochtend nog tijd om langs het Groninger Museum te gaan. Het Museum vierde zijn 20 Jarige bestaan en dus was de entree gratis. We waren nog niet zo lang geleden geweest, maar er was alweer een nieuwe expositie , en dus toch wel leuke en nieuwe dingen om te bekijken.

 
 

De expositie met kledingstukken van verschillend materiaal was erg mooi om te zien! Alles was zo anders en bij deze onderste foto was het kledingstuk gemaakt van glas. Erg mooi!


Ook stonden deze levensgrote schaakstenen in het Museum. Erg gaaf om te zien. Ik stond hier heel hoog op een soort trapverhoging en nog kon ik er niet goed van boven af op kijken. 


Die middag was het kinderfeestje (foto's staan verderop) en in de avond zijn we nog voor mijn vader naar de Mediamarkt gegaan voor een laptop voor mijn vader. Ik was helemaal kapot van die dag, en dan ook nog te bedenken dat ik bijna van de trap gevallen ben. Ik miste een paar treden en gleed zo een stuk of 5 treden naar beneden en kon mij gelukkig vast pakken aan de reling. Ik heb zo'n klap op mijn kuit en dijbeen-spieren gehad, dat ik de volgende dag mega spierpijn er in had. 


VSM stuurde mij een mega grote doos waar deze grote ballon uit kwam. Noah vond hem geweldig en hij hangt dan nu ook in zijn kamer. 


Het Piraten-verjaardags-feest was een groot succes. Ik heb dit jaar alles lekker thuis en old school gedaan en zal hier binnenkort nog een artikel over maken. 


Vrijdag heb ik een erg lange werkdag gehad en was ik blij dat het weekend was. Even een beetje rust na denk ik de drukste week van het jaar. Al die verjaardag dingen van Noah en het geregel er omheen!


Deze drie monsters logeren dit weekend weer bij ons, dus dat betekent extra gezellig in bed en veel zand in huis :( .  Maar ze zijn lekker knuffelig en vinden het altijd erg gezellig!


Lekker decadent ontbijten met een meergranen broodje met roomboter , gerookte zalm en honing-mosters saus. 


He bah! Zaterdag had ik zo'n vervelende dag , was niet vooruit te branden en wou lekker bezig maar kon niet op gang komen! Goed geslapen, maar je ziet gewoon dat ik vermoeide ogen heb. En dan als klap op de vuurpijl stond mijn gezicht in de fik! 2a3x per jaar heb ik dat! Dan zijn mijn wangen de hele dag paars/rood en gloeien en voelen trekkerig en onprettig! Het komt zelfs door de foundation heen emoji... Ik ben maar richting de Action en Jumbo gefietst en hoopte dat het daarna wat beter zou gaan! (Lipstick en oogschaduw komt nog terug in een review!)


Dit is het uitzicht bij de Jumbo en Action bij mij in de buurt. Wat is Reitdiephaven toch leuk om te zien! Wist je dat reitdiephaven op nr 20 staat in de lijst van de 30 meest bekeken plekken ter wereld op Pinterest. en dat in Groningen. 


Ik fietste op zaterdag langs werkzaamheden waar ze net een teerlaag op de weg aan het leggen waren. Ik heb niet veel met ASMR , maar je hoorde het teer gewoon knetteren! Kreeg er kippenvel van emoji


Ze staan er weer hoor. Ik moet er niet aan denken om ze nu al te eten. Ik weet niet eens of ik ze dit jaar wel zou willen . Ach let maar op , op 31 december zit ik vast weer aan een oliebol. 


Ik zag dat zaterdag de film 'the Witches' op tv kwam. Ik vond die film vroeger zo onwijs spannend dat ik er zo veel herinneringen aan heb. Ik moest eigenlijk nog werken aan de site, maar ik wilde eerst deze film kijken.


Zondag ging ik even gezellig met vriendin Emmely de stad in. Ik kocht al eerder deze week dit kaartje voor haar , gewoon omdat ze het verdient. 


Helaas lukte het shoppen niet echt. Ik heb welgeteld 1 nagelvijl gekocht en Emmely een trui van de Rituals en een W7 palette. Dus zijn we maar lekker sushi gaan lunchen, want ik wilde haar nog trakteren voor wat ze de laatste tijd allemaal voor mij gedaan had. 

Dat was het weer voor deze week. Gelukkig heb ik aankomende week een rustige week en dit heb ik een beetje bewust gekozen. Donderdag ga ik wel naar Amsterdam voor leuke dingen. 

Q: Hoe was jou dag? Welke foto spreekt jou het meest aan?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.