maandag 17 november 2014

DailySilSil 2014 - Week 46


Elke maandag zitten jullie weer klaar om mijn DailySilSil te lezen. Deze week heb ik een gezellige en leuke week gehad met Sint Maarten lopen, werk, Noah zijn eerste zwemles , wimperextension workshop , avond gezelligheid en veel meer!Eigenlijk hoort deze foto bij de zondagavond van de vorige dailysilsil, maar ik lag al op bed. Heerlijk! Elke dag als ik voor 00.00 op bed lig , voelt het top! Ik ben een avondmensen en werk het beste in de avonden, maar als je 's ochtends om 08.30 je kind op school moet hebben , moet je toch wat op tijd je nest in! Om fris en fruitig te zijn. 


Voor het eerst heb ik afgelopen week tzatziki gemaakt. Heerlijk was hij geworden. Ga ik zeker vaker maken, want het is eigenlijk zo makkelijk om te maken!


Ik ben de laatste week weer helemaal into the Dim Sum's. Heerlijk! Ik vond dit vroeger niet zo'n succes . Ik lustte het wel, maar dacht niet echt direct van 'wauw' . Totdat ik afgelopen zomer in Parijs was en daar echt heel veel lekkere tentjes waren waar ze dit verkochten. Nu had ik er weer zo'n zin in! Ik doe ze in een stoommandje en hierdoor worden ze echt heerlijk!


Dinsdag was een drukke dag. Eerst de hele dag werken. Daarna Noah van school halen en op tijd eten, want het was dinsdag Sint Maarten en dus moesten we met de lampion lopen. 


 Noah trots met zijn lampion! We zijn eerst naar winkelcentrum Paddepoel gegaan. Helaas was dit geen succes. Echt honderden kinderen , voordringen, aso ouders enz.enz. Ik dacht dat alleen ik het zag, maar Noah zei gelukkig na 3 winkels " mama gaan we naar de huizen". Nou ik was blij dat Noah dat zei. Maar ik weet wel dat ik de volgende keer weer gewoon naar Vinkhuizen ga. Daar is het veel gezelliger en gemoedelijker. 


Uiteindelijk heeft hij nog ene tas voor lekkere spullen bij elkaar gezongen en was hij een tevreden kind! En daar gaat het natuurlijk om!


En woensdag was DE grootte dag! Misschien had Noah nog wel meer zin in deze dag dan zijn verjaardag. Want we wisten sinds afgelopen week dat hij na lang op de wachtlijst te hebben gestaan dat hij eindelijk naar zwemles mocht. Hij was zo enthousiast dat hij vorige week soms gewoon tegen wildvreemde mensen vertelde dat hij woensdag voor het eerst naar zwemles ging. 


Noah vond het echt geweldig en wilde het liefst de dag erna weer heen! Groot succes dus! Ik hoop dat hij zijn zwemdiploma's zonder moeilijkheden haalt! 


Philosophy brengt drie bestsellers uit in een leuke giftset. Leuk voor de feestdagen, dus hier komt binnenkort meer over. 


Afgelopen week is het sinterklaas journaal weer begonnen. Dit betekent elke dag weer stipt 18.00 de tv of ipad aan. 


 Ondertussen waren we gezellig aan het kleuren. 


Ik kocht ook deze leuke houten letters bij de Action. Ik weet niet wat ik er precies mee ga doen, maar moest ze gewoon meenemen!


Ik had nooit verwacht dat ik dit ijs zo lekker zou vinden. Ik ben niet echt van een broodje pindakaas, maar dit ijs is echt perfect lekker! 


Een heerlijk gevoel dit, maar hoewel ik pas om 04.00 ging slapen werd ik om 08.15 wakker. Gelukkig kon ik om 09.00 nog even indommelen en werd ik weer om 11.30 wakker. 


Zaterdag had ik mijn workshop wimperextenstions zetten en deed ik dit bij Emmely. Ik ben erg tevreden met het resultaat na 1x. Echter zijn er nog steeds punten waar verbetering in zit. Nu maar oefenen , oefenen en oefenen. 

Na het wimpers zetten zijn Emmely en ik naar de stad gegaan en hebben we een erg gezellige avond gehad met sushi en wijn! 


Morgen komt er een heel persoonlijk en spannend artikel online! Een waar ik heel lang mee bezig ben geweest! Krijg nu al de kriebels als ik er over nadenk :D


Dit was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week?  


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.