maandag 24 november 2014

DailySilSil 2014 - Week 47Goedemorgen, Wat heb ik een heftige week gehad, maar wel onwijs leuk! Ik maakte bekend dat ik Single mom ben, ging naar Amsterdam , kocht een nieuwe Iphone want mijn andere had kuren en heb een gezellig weekend gehad met familie. Dinsdag was het zover. Mijn persoonlijke artikel kwam dinsdag online en wat heb ik onwijs veel hartverwarmende reacties ontvangen. Ik heb zoveel lieve woorden gekregen en ben zelfs een aantal keer aangesproken over mijn verhaal en kreeg zoveel mailtjes van meiden die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben. 
Het verhaal kun je hier lezen. 


Mijn ouders stuurden mij deze foto. Ze waren op maandag aan het golfen! Mijn ouders zijn echt de liefste mensen die ik maar kan wensen! Steunen mij door dik en dun en hebben mij tijdens mijn afgelopen jaar zo vaak klaar gestaan!


Mijn Iphone deed het ineens niet goed meer. Mijn Wifi deed het niet meer, en als ik iets veel gebruik ik het Wifi. Ik internet bijna alleen maar met mijn telefoon, dus het werd al snel duidelijk dat ik een nieuwe telefoon nodig had. Ik ging met mijn broertje op pad om een telefoon te bekijken. 


Uiteindelijk belanden we bij de Ikea en eten we daar. Geen culinair hoogstandje natuurlijk, maar wel gezellig! 


Uiteindelijk neem ik een aantal geurkaarsen mee , want ik hou er van om nu een kaars aan te hebben zodat het huis lekker ruikt!


Ik had mijn laarzen ter reparatie naar de schoenmaker gebracht, aangezien ik veel gewerkt had, was het lastig om in te plannen wanneer ik ze kon ophalen. Uiteindelijk was ik om 17.30 vrij en sprintte ik naar het centrum om mijn laarzen te halen. Ik merk echt dat de kerstversiering overal hangt, en dit geeft zo'n heerlijk gevoel! Ik hou van die sfeer!


Tadaaaa.... Mijn nieuwe Iphone. Na 2,5 jaar mag je jezelf wel eens trakteren op iets nieuws. Helemaal nieuw is hij niet, want €700 of meer voor een nieuwe Iphone vind ik persoonlijk echt teveel voor een telefoon, maar dit is persoonlijk. 

Ik had niet veel eisen, als hij maar niet oud was, er goed uit ziet en minimaal 32GB heeft. Of het dan een 4S of een 5 is vind ik geen probleem. Uiteindelijk vond ik 1 op marktplaats bij een winkel in Groningen. Hij is 1 maand oud en ziet er nog als nieuw uit. Het is een 5 32GB en ik ben er erg blij mee! Ik wilde echt een 32GB omdat ik eerst een 16GB had en deze bijna elke keer vol zit, nu dus extra veel opslag ruimte.


De dag dat het artikel online kwam was echt booming. Zoveel mensen die het artikel gelezen hebben! echt leuk om te zien!


Donderdag was het Kruidvat event en Aranka en ik vonden het wel weer gezellig om samen te gaan lunchen bij Kyoto cafe. Deze zit op het Damrak in Amsterdam een heeft ook erg lekkere sushi!


Daarna gingen we door naar de kerstborrel van het Kruidvat. Helaas niet veel nieuwe producten, maar ze vertelden mij ook dat het voornamelijk om de gezelligheid ging en dat in het voorjaar weer een groter event komt met meer nieuwe lanceringen. Ik ben benieuwd! Ik ben alle standjes bij langs gegaan en werd opgemaakt bij de NYC stand. 


Vrijdag middag ging Noah bij het onderbuurmeisje spelen en toen ik hem daar op kwam halen kreeg ik van de buurvrouw deze heerlijke Iraanse salade. Hij was echt top! Ik kreeg er Iraans brood bij en heb er echt van genoten! 


Die avond ging ik naar mijn ouders toe met Noah en aten we bij Gepetto in Winschoten. Helaas viel mijn pizza zwaar tegen. Ik het was echt mega zout en heb er helaas niet niet echt van kunnen genieten. Volgende keer gewoon weer aar Napoli in Groningen, Die is echt altijd top!


Deze mooie lakjes kreeg ik afgelopen week binnen en ben ik direct gaan swatchen. Het artikel hierover zie je aankomende week! Het is overigens de kerstcollectie van Essie.


Op zaterdag gingen we naar Duitsland en moest ik natuurlijk weer even langs de Haka. Het is een soort supermarkt met afgeprijsde producten. Dit komt omdat het op datum is, of omdat er bijvoorbeeld een foutje/missdruk op de verpakking zit. Ze hebben hier dan ook nooit hetzelfde en het is dan altijd de vraag wat ze op dat moment aanbieden!


Bij de DM kwam ik deze AdventKalender tegen met alleen maar beauty dingen er in. Erg leuk! Hij kost €18,95 en ik ken het merk zelf niet, maar ik hoorde dat het merk ook bij Wibra verkrijgbaar is. 


Ik hoopte al dat de Essence Good girl, Bad girl in de winkel zou liggen. Deze collectie komt niet naar Nederland en de persberichten lieten twee hele mooie lipsticks zien. De lipsticks waren erg mooi, maar geen toevoeging voor mij, dus heb ze laten liggen!


Ook deze komt helaas niet naar Nederland. Het is een speciale Essence Party Look box. Erg leuk gedaan. Ik heb erg zitten twijfelen , maar heb hem toch maar niet meegenomen , iets te veel glitters voor mij. 


Zaterdag verraste mijn ouders ons met een lekkere gourmet avond. Noah vind dit altijd zo leuk en ik ben ook altijd een grote voorstander :P Het was echt weer heerlijk, 


Op zondag middag weer terug met de trein naar Groningen . Noah had lekker zijn warme berenpak aan met daaronder zijn pyjama, want hij ging van mijn ouders huis rechtstreeks naar mijn huis. Heerlijk zo'n rustige zondag. 


Ik heb weer lekker de kaarsen aan in huis en dit geeft en sfeer en een lekkere geur! I love it! Ik geniet nu van de kaarsen op het moment dat ik dit aan het typen ben!

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.