maandag 10 november 2014

DailySilSil 2014 - Week 45


Goedemorgen. Vandaag heb ik weer een bomvolle Dailysilsil voor jullie. Ik heb een leuke drukke week gehad, zo ben ik naar mijn oude opleiding geweest, heb ik heerlijk oosters voedsel gekocht, ben ik naar press days geweest in Amsterdam en heb ik een 1 op 1 workshop bij Smashbox gehad van Will Malherbe. Maandag begon voor mij heel vroeg. Ik moest om 08.00 op mijn oude opleiding zijn. Dit keer niet voor mezelf! Na al die jaren modellen gezocht te moeten hebben , las ik bij een kennis op Facebook dat ze op zoek was naar een benen hars model. Aangezien ik normaal zelf mijn benen hars kon ik wel even wachten met harsen om voor haar model te zijn.

Erg leuk om oud leraren weer gesproken te hebben, en ik ga binnenkort make-up masterclasses geven. Ik werd door mijn oud lerares gevraagd of ik dat wilde doen. Natuurlijk, vind ik juist leuk!


Daarna ben ik doorgefietst naar de Amazing Oriental om wat heerlijke dingen te kopen. Natuurlijk nam ik ook wat lekker dingen mee om als lunch te eten. Het is maar goed dat ze bijna 10 min van mij af zitten, anders was ik bijna dagelijks heen gegaan ;S


Jeps , twee tassen vol met lekkers. Voornamelijk dim sum voor in de vriezer. Daarnaast nam ik ook weer Edamame mee en wat kruiden. Ik had nog meer , maar kan er nu totaal niet meer op komen wat ik nog meer had.


Dit is lemper. Ik had dit nog nooit gehad, maar mensen wat is dit lekker. Ik zou toch willen dat ik iemand kende die het voor mij kon maken!


Uit de vriezer nam ik een broodje babi pangang mee. Meer voor de grap om het te proberen, want jaren geleden aten wij broodje babi pangang bij Slagharen. Helaas smaakte dit totaal anders. Het was zeker ook lekker, maar die broodjes van vroeger bij de chinees op Slagharen zijn echt 10x lekkerder. Helaas verkopen ze het al jaren niet meer!


Wat een prachtige luchten hebben we afgelopen week gehad. Hier op de foto komt het nog niet eens helemaal tot zijn recht, want het was echt zo geweldig mooi om te zien!


Ik bestelde via Ebay dit hoesje. Ik kocht hem bij deze verkoper. Ik betaalde er ongeveer €2,90 voor dit exemplaar voor mijn Iphone 4S.


Ik had zo'n zin in inktvisringen. Dus zette ik de ActiFry aan en gooide er een paar in de pan. De ActiFry is zo'n uitkomst, want ik gebruik geen druppel vet en het is toch heerlijk en knapperig. Ik kreeg de vraag of je ze gewoon in de winkel kunt kopen, jazeker. Ik koop ze altijd bij de Jumbo, want deze vind ik fijner dan die van de AH. Ze liggen gewoon in het vriesvak.


Typisch mijn broertje. Dit omschrijft hem precies op sommige momenten, Lui en vergeetachtig. Het valt gelukkig wel mee hoor, maar moest hier wel heel hard om lachen.


Van Neutral kreeg ik een leuk pakketje binnen. Het PR bureau van o.a. Neutral , Andrélon en Dove sturen hun perspakketten altijd zo leuk op! Hierin zat een vernieuwde Neutral multifunctionele doekjes. Handig voor jonge kinderen of het verwijderen van swatches. 


Op donderdag was het weer een druk dagje met veel afspraken in Amsterdam. Ik moet zeggen dat ik mijn dunne jas nu toch wel te fris wordt op sommige momenten. Ik zit nu echt in zo'n fase van welke jas moet ik pakken. Ja ik heb het vaak warm en droeg afgelopen week nog totaal geen winterjas.


Eerst ging ik naar de open door day van SimplyPR. Hier lieten ze alle kerstcollecties en nieuwe introducties zien! Altijd erg leuk om even bij te kletsen en te voelen en te proeven e.d. Zo kregen we de nieuwste crèmes/producten van Aveda te zien. 


Daarna ben ik doorgegaan naar het PR bureau van o.a. Mexx, D&G , Escada , Lacoste en Hugo Boss. Natuurlijk hebben ze veel meer merken, maar dit zijn wel de voornaamste merken waar mijn interesse ligt. Van de Lieve Karin kreeg ik een nieuwe Lacoste eau Sensuelle , want die was bij mij helaas op gegaan en droeg ik eigenlijk dagelijks!


Daarna ging ik naar het Smashbox event waar ik een 1 op 1 workshop kreeg van Will Malherbe. Eerst werd ik helemaal opgemaakt met de basis van Smashbox, waarna ik door Will geshaped werd, want alles draaide om Shape Matters. Ik ben echt super enthousiast over het palette en schreef hier zaterdag al een review over.


In de stoel bij Will Malherbe. Ik moet trouwens zeggen dat ik ook erg onder de indruk ben van de kwasten vna Smashbox. Ze voelen zo onwijs zacht aan!


Tijdens schemer langs de grachten van Amsterdam lopen. Wat is het toch altijd mooi en sfeervol!
Ik liep hier naar mijn volgende en laatste afspraak.


Helaas had ik niet heel veel geluk met het openbaar vervoer en was ik dus uren later thuis dan verwacht. Ik zou om 21.15 in Groningen zijn. Helaas werd dit rond 23.30 . Gelukkig kon ik gewoon werken in de trein en ben ik niet heel veel kostbare tijd kwijt geraakt!


Voordat ik met de trein ging , ben ik nog even naar Yankee Candle in Magna Plaza geweest. Ik heb nog nooit wat van het merk geprobeerd, maar hoorde er zoveel bloggers enthousiast over dat ik het nu wel eens een keer moest proberen. Ik was €37 kwijt, en eerlijk is eerlijk, dat vind ik best wat voor kaarsen. Ik ga er binnenkort meer over schrijven en hoop dat ze mij gaan bevallen.


Het Centraal station in Amsterdam is altijd mooi om te zien, maar ik was blij toen ik thuis was! Wat een lange dag was het!


Ik loop de hele tijd te verkondigen dat ik echt van paars, rood en roze tinten houd en dit klopt ook wel, maar vrijdag had ik ineens zin in een nude lip. Ik gebruikte hier een Catrice lipliner en een doorzichtige Max Factor lip gloss. I love it some times.Vroeger droeg ik heel vaak bh's van Marlies Dekkers , Nu kreeg ik tijdens de persdagen deze prachtige mega kerstbal van Marlies Dekkers. Deze gaat zeker in mijn boom dit jaar!


Ik vond op mijn ipad een leuke app genaamd Eye Color. Ik was hier even mee aan het spelen. En welke foto is mijn eigen oogkleur?


Zaterdag was voor ons een lekker thuis-blijf-dagje. De hele dag lekker in huispak en sloffen aan! Noah heeft echt uren gespeeld met zijn lego wat hij voor zijn verjaardag heeft gekregen en ik ben met mijn laptop bij hem gaan zitten om te werken. Ik stak voor het eerst mijn Yankee Candle aan en hebben de hele dag genoten van niet te veel doen.


Op zondagochtend begonnen Noah en ik met een hot choco met Alpro Almond Black Choco. Prima te doen trouwens. Het is iets minder vol dan bijvoorbeeld een Nutricia, maar wel erg lekker!


Zondag middag gingen we op verjaardagsvisite . Omdat het mooi weer was, zijn we ook even naar de speeltuin gegaan.


Na het buitenspelen kregen alle boefjes een lekker broodje met knakworst. Heerlijke foto dit! Kijk ook hoe veel Noah en Emanuel (rechts onder) op elkaar lijken. Soms wordt er ook gedacht dat het broertjes zijn, en zo gaan ze ook met elkaar om.


Deze foto geeft mij zo'n fijn en warm gevoel. Gezellig met zijn allen bij elkaar (helaas mist Mari op de foto, maar ze was er wel) Power Moeders Stuk Voor Stuk!

Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.