woensdag 26 november 2014

Essie Spirited Holiday Color Collection


Als ik door Groningen fiets zie ik her en der al kerstverlichting en kerstbomen in huizen staan. Persoonlijk vind ik dit nog echt wat te vroeg, aangezien pakjesavond nog niet eens geweest is. Tijdens de kerstdagen maken mooie gelakte nagels je outfit af, dus heeft Essie weer een mooie collectie voor tijdens de feestdagen.De kleuren waar Essie dit jaar mee komt zijn niet hele standaard kerst kleuren, echter zijn deze wel heel erg leuk voor het gehele jaar! Zes mooie tinten die eigenlijk allemaal heel romantisch overkomen door de voornamelijk roze tinten.


Tuck it in my tux
Een ivoorwitte lak die in drie laagjes goed dekt. Ik moet zeggen dat ik het een erg mooie lak vind die je nagels heel elegant laat lijken.


Back in the limo
Dit lakje wordt omschreven als meloen roze, ik zou hem meer omschrijven als nude met een roze tint. Heel mooi subtiel en echt onwijs mooi voor dagelijks. 


Bumb up the pumps
Lekker opvallende koraal oranje tint die fris oogt en zeker ook goed bij de lente en zomer past.


Bouble brewasted jacket
Lekker fel rode lakje die eigenlijk meer bij de lente past, maar ik vind hem zeker niet misstaan in deze collectie!


Jump in my jumpsuit
De kleur is echt een opvallend diep rode kleur! Hij is lekker opvallend en toch echt intens van kleur. Hij heeft echt het mooie rode kleurtje wat eigenlijk iedereen staat!


Jiggle hi, Jiggle low
Een lekker opvallende feestlakje! Zilveren wit gouden glitters die echt perfect bij een opvallende kerstoutfit past. Hij heeft ook een erg mooie dekking!


De collectie valt mij niks tegen. De lakjes van Essie lakken altijd perfect, drogen snel en brengen erg gemakkelijk aan. De kleuren zijn verrassende voor de feestdagen, maar ik vind ze wel erg leuk! Helaas is de kwaliteit een klein beetje wisselend en heb ik bij de ene lak maar 1 laagje nodig en bij de andere wel 3.

De collectie ligt vanaf volgende week in de winkel bij DA , Etos , bol.com en wehkamp.nl. De lakken kosten €9,99 per stuk!

Q: welke kleur lak doe jij op de nagels deze feestdagen?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.