vrijdag 28 november 2014

Hema Shoplog


Ik liep afgelopen week eens de Hema in en vond verrassend leuke dingen! Ik heb beauty dingen , handige accessoire dingen en wat lekkers meegenomen. Ik wilde eerst veel meer meenemen, maar heb me gelukkig in kunnen houden. Kijk mee wat ik uiteindelijk meegenomen heb. Ik ben sinds vorige week van een iphone 4s naar een iphone 5 gegaan. Groot verschil merk je zowel inwendig bij de telefoon als uitwendig. Zo heeft hij een andere oplaadsnoer nodig en past mijn oude oplader niet op mijn nieuwe. Niet zo'n grote ramp, want je krijgt toch altijd een stekker er bij, echter ben ik iemand die het liefst 2 of 3 snoertjes in huis heeft liggen. Nu had ik afgelopen week al direct 1 bij de Action gekocht en deze bevalt prima, echter zijn deze kabels vaak maar 1 meter. 1 meter is voor mij soms te kort, want  mijn nachtkastje naast mijn bed heeft niet direct een stopcontact. Als ik mijn Iphone dan aan een 1 meter lange stekker doe, dan hangt het snoer een beetje in de lucht. Niet goed voor zowel de kabel als mijn Iphone. Deze twee meter lange kabel was daarom top. 

Meestal bestel ik ze voor €2 of €3 via ebay, maar nu zag ik deze bij de Hema voor €4 en hoef ik niet 3 weken te wachten. Ze hadden volgens mij drie verschillende kleuren. een neon oranje , een donkerblauwe en deze. Deze viel het minste op. 


Ik was een beetje aan het snuisteren tussen de  beauty-producten.  Ik had gelezen dat de Longer Lasting Lipsticks erg prettig waren en ontdekte een paar mooie kleuren. Ik kocht er drie om te proberen. De stickers met de kleuren komen niet overeen met de echte kleur, maar het geeft een indicatie. Hier gaan jullie binnenkort een review van zien. Ze kosten overigens €3,50 per stuk.


Ik was al een tijdje op zoek naar een overzichtelijke week planner en vond deze bij de Hema. Ik vind hem er niet heel spectaculair er uit zien, maar het gaat voornamelijk om de binnenkant want die gebruik je juist. 


Op de ene bladzijde staat een 'to do' lijst , 'notes' en nog wat extra ruimte. Op de andere bladzijde staan de dagen van de week met daarbij een vakje waar je de datum in kunt vullen. Onder de dagen is er genoeg ruimte om iets te noteren. 


Hij is voor mij echt perfect. Zeker om dat ik veel verschillende dingen doe en aan mijn hoofd heb. Zo heb ik de planning voor de site, Noah , mijn schoonheidssalon , mijn sociale leven en mijn nieuwe secret-project nu even afgekort in SMITC. Ben benieuwd of jullie kunnen raden waar dit over gaat en wat het betekend. Deze desk planner kost €3,95.


Ook nam ik een lekkere zak chocolade pepernoten mee. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar iedereen hier in huis vind de witte het lekkerst. Vorig jaar verkocht Hema de witte ook apart en na sinterklaas waren deze toen nog maar €0,25 per zakje. Ok ik kruip in een hoekje, maar ik heb toen echt 10 zakjes van de witte chocolade pepernoten gekocht. Dit zakje kostte €1. 

Dit was mijn mini shoplog. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.