zaterdag 29 november 2014

KIKO Milano is in NEDERLAND!


Kiko is echt al jaren één van mijn favoriete buitenlandse merken. Als ik in Duitsland, Londen of Parijs ben en ik zie een Kiko is de kans groot dat ik niet met lege handen naar huis ga. Nu kreeg ik gisteren het bericht dat Kiko haar eerste store in Nederland geopend heeft. 


Kiko heeft haar eerste store geopend in het centrum van Amstelveen. Helaas voor mij niet echt om de hoek, maar het geeft mij goede hoop dat er dan ook meer stores naar Nederland komen. En die komen er zeker! Vorig jaar net voor kerst was ik een weekend met mijn moeder naar Oberhausen en daar vertelde de store manager dat Kiko naar Nederland zou komen, maar ze wist nog niet wanneer. Nu bijna een jaar later is het dan zo ver! 

Dit is de Store in Amstelveen. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo vaak over Kiko schreef omdat het voor veel meiden toch niet makkelijk verkrijgbaar is. Echter heb ik wel een aantal producten die zeker nog een review waard zijn. Dus als jullie wat willen zien, roep het maar! 

Nu maar hopen dat er snel meer locaties komen! 

Q: ben jij al bekend met het merk? Heb jij favorieten? 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.