donderdag 6 november 2014

Makeup Revolution in Nederland verkrijgbaar + review


Een paar maanden geleden vertelde een vriendin mij enthousiast dat er een nieuw geweldig budget merk op de markt is gekomen genaamd Makeup Revolution. Ze vertelde mij dat ze het bij allemaal buitenlandse bloggers had gezien en vertelde mij dat die allemaal lyrisch waren over de prijs/kwaliteit verhouding. Nu schrijf ik niet vaak over buitenlandse merken omdat het voor jullie moeilijk verkrijgbaar is, maar nu kreeg ik laatst bericht van makeupmusthaves.nl  dat ze Makeup Revolution naar Nederland hebben gehaald. Tijd dus om eens het merk onder de aandacht te brengen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met twee producten uit het assortiment van Makeup Revolution. Allereerst deze prachtige Vivid Baked Bronzer in Ready to go. Deze baked bronzer zit in een zwarte verpakking met doorzichtige deksel. Met 13gram inhoud is hij best een joekel en doe je er dus ook lang mee!


Baked Bronzers hebben altijd een erg mooi uiterlijk en zien er altijd ook zo mooi uit. Hier zie je ook echt de swirle van verschillende tinten bruin. Ik ben normaal meer van de matte bronzers, maar dit is echt een plaatje. Zeker als je ook nog eens ziet dat hij maar €4,99 kost! 


Waar mijn vriendin vooral erg enthousiast over was, waren de lipsticks van Makeup Revolution. Ik ontving de kleur Lady, een vuur rode kleur die een tint oranje er door heeft zitten. De verpakking is simpel zwart met makeup revolution in goud. Op de dop zie je de kleur van de lipstick. Het is jammer dat de lipstick wat moeizaam en schokkerig omhoog draait. Ik denk dat dit niet met alle lipsticks is, maar toevallig met deze. Maar goed, een lipstick van €1,49 is natuurlijk ook geen hoofdprijs. 


De bronzer voelt fluweelzacht en blijft goed zitten en is makkelijk uit te blenden, de lipstick is zacht en romig en heeft een top pigmentatie. De lipstick zelf blijft prima zitten, maar na een uur of 3 moet hij wel even weer bijgewerkt worden. 


Ik vind het een erg mooie lipstick, hij is lekker fel en echt een 'Lady in Red' lipstick! Hij droogt de lippen ook totaal niet uit en voelt prettig aan. Wat ik al zei, na een uurtje of 3 moet je hem waarschijnlijk wel even weer bijwerken!


Ik vind het erg leuke producten, zeker als je naar de prijs van de producten kijkt. Ik heb hier naast mij nog een palette liggen, dus hier gaan jullie binnenkort ook meer over lezen, want de loop hierboven is ook met dit palette gemaakt. 


Makeup Revolution Baked Bronze - Ready To Go - Bronzer €4,99

Makeup Revolution Amazing Lipstick - Lady - Lippenstift €1,49

De producten zijn verkrijgbaar bij makeupmusthaves.nl/. Bestellingen boven de €40 hebben gratis verzendkosten, bestellingen daaronder hebben verzendkosten van €2,95 per bestelling. 

Q: Ken jij het merk Makeup Revolution al? Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.