zaterdag 1 november 2014

Mijn eerste Michael Kors!


Michael Kors is een merk dat vele jaren al op mijn verlanglijstje staat. Mijn moeder heeft al jaren de Hamilton en ik vind dat een prachtige tas. Toch wist ik nooit goed wat of welke ik wilde en kocht ik dus nooit een exemplaar. Laatst toen ik met mijn moeder in Utrecht aan het shoppen was zag ik bij de Bijenkorf de Jet Set Travel Tech Portemonnee. Ik nam hem daar niet mee, maar hij bleef in mijn hoofd spoken. Uiteindelijk heb ik hem bijna een maand later bij Zalando besteld en ben ik zo blij als een kind! Je MK Jet Set portemonnee is in mijn ogen eigenlijk meer een clutch en dat is wat ik net zocht. Ik merk dat ik soms wat minimalistischer wil qua tas. Niet alles in een tas proppen, maar alleen wat geld, pasjes , telefoon en sleutels op zak. Ik heb aardig wat grote tassen, maar geen clutch. Toen ik de MK Jet Set portemonnee zag, wist ik dat dit het perfecte exemplaar voor mij was. 


Ik heb hem via Zalando besteld *klik hier*.  De service van Zalando was echt top. Hij koste mij €139,95. Niet heel goedkoop, maar dan heb je kwalitatief wel een top product. 


Ik vind de indeling perfect. Een speciaal vakje voor mijn telefoon (mijn iphone 4s past er gemakkelijk in en er is zelfs nog ruimte over) , Hij heeft vakjes voor pasjes, muntgeld , papiergeld en aan beide zijkanten heeft hij een groot vak waar ik wat visitekaartjes en mijn NS kortingsbonnen van de Hema. 

Ik kan er eventueel nog mijn huissleutel in doen en ik kan gaan!


Ik ben zo blij met mijn eerste Michael Kors exemplaar! Eigenlijk zou ik nu nog een mooie tas willen, maar daar wachten we nog even mee ;)

Q: Wat vind jij van mijn Micheal Kors Jet Set Portemonnee/clutch?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.