vrijdag 21 november 2014

ONLY YOU Small Make-Up Palette


Ici Paris XL heeft al een langere tijd een eigen merk. Het is goed betaalbaar en valt bij Ici Paris XL onder het goedkopere segment. Sinds deze zomer zijn ze met een drietal leuke palettes gekomen die bestaan uit oogschaduws, blushes en lipgloss. Ik laat vandaag aan jullie de 'small' variant zien. Een leuk palette voor onderweg.Het palette komt in een leuke paarse doos. Het palette zelf is zwart met paarse accenten. Persoonlijk vind ik het niet een topper qua uiterlijk , maar daar gaat het ook niet om! Persoonlijk doet het mij denken aan de palettes die ik vroeger wel eens had toen ik jonger was. 


Als je het palette openklapt zie je direct een grote spiegel die erg geschikt is voor het opmaken. Je ziet ook direct 28 kleuren oogschaduw in alle kleuren van de regenboog. 


Onder de oogschaduws zitten een aantal lipgloss , en drie blushes. Je kunt het handig vinden of vervelend. Ik ben persoonlijk meer van de aparte oogschaduwpalettes en blushes e.d., vooral ook omdat de lipgloss een crème substantie heeft en de blush in poeder vorm is. Hierdoor kan het poeder snel in de lipgloss komen en is de kans groot dat het een beetje viezig wordt. 


Totaal 28 kleuren oogschaduw met 2 applicators. Je ziet dat de oogschaduws bestaan uit matte en shimmer oogschaduws. Ze worden wat afgewisseld tussen lichte en donkere kleuren. 

Bovenste rij. Helaas niet veel pigment. 

Tweede rij. Hier is het pigment al een stuk beter, maar nog steeds niet helemaal top.

De derde rij van boven. Ook hier is de pigmentatie al een stuk beter dan de bovenste rij. 

De laatste rij vind ik weer een beetje tegenvallen. 


In het laatje er onder zie je totaal 6 lipgloss en 3 blushes. Daarnaast zit er een kleine blush kwast erbij en heb je twee lipkwastjes. Helaas zijn de kwasten bijna onbruikbaar. De kwaliteit is niet erg hoog van de kwasten. 

De lipgloss zien er prima uit. Hebben een erg mooie kleur of glans. alleen ik hou persoonlijk niet zo van het plakkerige.  

De blushes zien er goed uit en de rechter blush vind ik zelfs erg mooi!

Helaas is het palette erg verschillend qua kwaliteit en had ik dit graag beter gezien. Ik vind het een leuk palette , maar ik heb beter gezien! Hij is leuk voor jonge meiden die net beginnen met make-up, maar als je al wat palettes heb is dit denk ik niet een toevoeging. Wel is hij handig voor als je een weekend weg gaat en mee op reis moet. 

Helaas Only You , niet helemaal mijn ding! Het palette kost €9,99 en dat vind ik wel een leuke prijs voor een veelzijdig palette. Het palette is te koop bij Ici Paris XL. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.