zondag 2 november 2014

Pers Zondag #102


Het is weer zondag , dus weer een aantal leuke nieuwtjes vanuit beautyland. Deze week met leuk nieuws over SwissCare, Vsm, oscar babette, Neutral, Lancaster, Douglas en Boots.


Swiss Care Hand Intense 
Met de wintermaanden voor de deur, is het belangrijk je huid goed te verzorgen. De combinatie van kou, wind en grote temperatuurverschillen tussen buiten en binnen vormen een zware beproeving voor de huid waardoor je huid snel uitdroogt.

Je handen verdienen in de winter extra aandacht. Niks is vervelender dan droge handen. Het insmeren met HANDINTENSE  crème van SwissCare voedt en hydrateert je huid intensief.
Verkoopprijs SwissCare HANDINTENSE:  24,95 Euro
Verkrijgbaar bij de gebruikelijke verkooppunten of te bestellen via shop.swisscareproducts.com

VSM oogdruppels
Je ogen zijn je meest kostbare bezit. Alledaagse invloeden kunnen echter irritatie geven aan je ogen. Blootstelling aan wind, stof en rook, maar ook langdurig computergebruik of contactlenzen kunnen zorgen voor geïrriteerde of vermoeide ogen. Het oog brandt, schuurt of prikkelt; vooral bij het knipperen van de ogen, wat we gemiddeld ruim 20.000 keer per dag doen. VSM introduceert daarom VSM Oogdruppels met een natuurlijk extract van blauwe bosbes ter verlichting, bevochtiging en verfrissing van vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen.
Niks is vervelender dan geïrriteerde ogen. Doordat het vervelende gevoel met name optreedt bij het
knipperen van de ogen, heb je er eigenlijk constant last van. VSM Oogdruppels biedt verlichting en verfrissing van de ogen met een steriele, pH-stabiele oplossing. Dankzij de bevochtigende en beschermende werking van natriumhyaluronaat is dit product ideaal bij oogklachten die niet door verwonding of ziekte zijn veroorzaakt. De adviesverkoopprijs van VSM Oogdruppels is € 8,95 (15 ml). De oogdruppels zijn te koop bij elke adviesdrogist in Nederland.

Oscar en Babette Joyful Emotions EcoSoyaWas geurkaarsen
De december cadeaumaand komt in zicht en het is weer volop geurkaarsentijd! Voor de Oscar & Babette 'Joyful Emotions' EcoSojawas Geurkaarsen Collectie zijn de door veel mensen gekende en zeer geliefde geurbelevingen 'gevangen' in de vorm  van  sfeermakers op basis van 100% zuivere, biologische EcoSojawas en verfijnde, pure parfumoliën. Ze vormen geurige, ‘succes-verzekerd’ cadeautjes voor Sint of Santa, of om jezelf eens lekker mee te verwennen tijdens de wintermaanden!

Oscar & Babette, het van oorsprong Nederlandse lifestylelabel, staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’. Oftewel voor genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Verfijnde geurkaarsen zijn daar een belangrijk onderdeel van. De ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen zorgen, dankzij heel herkenbare, aangename geuren, voor een gelukkig, plezierig en onbezorgd gevoel.
Oscar & Babette ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen   € 7,95/blikje 110 gram 

Neutral Multifunctionele doekjes 
Plakkerige babysnoetjes, kleverige handjes en vieze billetjes zijn voor iedere mama een dagelijks fenomeen.  Daarom introduceert Neutral multifunctionele babydoekjes voor de gevoelige huid van de allerkleinsten. Deze doekjes bevatten, zoals je van Neutral gewend bent, zo min mogelijk stoffen die huidirritatie kunnen veroorzaken en zijn geschikt voor het hele babylijfje. De Neutral babydoekjes zijn zeep-, parfum- en kleurstofvrij en kunnen gebruikt worden voor gevoelige babyhandjes, -billetjes en gezichtjes. 

Lancaster 2 nieuwe Total Age Correction Night
Sneller werkend dan ooit tevoren en nog beter presterend, alles-in-één concepten en multifunctionele huidverzorgingsproducten worden steeds populairder. Want vrouwen willen alles en zij willen het meteen. Op grond van deze observatie introduceerden de Lancaster Laboratoria begin 2014 de nieuwe, multifunctionele huidverzorgingslijn Total Age Correction die drie baanbrekende technologieën met elkaar combineert: DNA Retinol Infraded.
RETINOL-IN-OIL: de kracht van een essence
MASK-CREAM: ‘cocon’ verzorging
Complete Anti-Aging Retinol-in-Oil 30 ml € 68,83 
Complete Anti-Aging Mask-Cream 50 ml € 68,83
De twee nieuwe TOTAL AGE CORRECTION-producten zijn vanaf eind oktober 2014
verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Douglas Home Spa
Douglas HOME SPA, fijne ontspanning voor lichaam en geest, heerlijke aromatische essenties die de huid verwennen en u laten ontspannen. Douglas HOME SPA biedt u een moment van rust bij u thuis, in uw badkamer, met huidverzorgingsproducten en geuren voor in huis. Met drie Home Spa lijnen is er altijd een lijn die bij uw gevoel en emoties past. Voor een persoonlijk ontspanningsmomentje in uw vertrouwde omgeving.
Verander uw badkamer in een wellnessresort met de huidverzorgingsproducten, geurstokjes en geurkaarsen van de “Harmony of Ayurveda”, “Spirit of Asia” en “Beauty of Hawaii” producten. Deze drie Douglas HOME SPA productlijnen beantwoorden verschillende behoeften, wensen en emoties. De producten van Douglas HOME SPA zijn gemaakt van traditionele ingrediënten en zijn parabenenvrij. Vanaf heden exclusief bij Douglas verkrijgbaar vanaf €4,95 tot €14,95.

Boots no.7 Advanced Serum 
Zeven jaar geleden veroorzaakte No7 een rage in Engeland toen bleek dat hun beautyserum de verschijning van rimpels aantoonbaar verminderde. En nu is er een verbeterde versie! No7 Protect&Perfect Advanced Serum is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar bij 25 Boots apotheken en op www.nl.boots.com/powerofchange.
Het No7 Protect & Perfect Advanced Serum (25+) is €27,95 en het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum (35+) kost €29,95.

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.