zondag 23 november 2014

PersZondag #105


Het is weer zondag en dat betekend weer een nieuwe perszondag. Je kunt merken dat de merken hun kerstcollecties uit hebben en daardoor is het nu wat rustiger in beautyland. Toch zijn er afgelopen week wel een aantal nieuwe dingen in mijn mailbox. Kijk mee naar nieuwtjes over : babor, sans soucis, essence, lycon en Paula's Choice. Babor Adventkalender
Vloeibaar goud voor de huid; dit is er alleen in een exclusieve special edition voor de BABOR adventskalender. Met deeltjes van het waardevolle edelmetaal verstrakken de HSR Glamour Fluids de huid en verrijken op deze manier de teint in de kersttijd. De gouden deeltjes toveren een edele glans tevoorschijn op de huid.

Ook het nieuwe design met chique kantoptiek en kerstelementen brengt iedereen in de sfeer van de feestdagen. Achter elk deurtje van de roségoudkleurige BABOR adventskalender zit een kostbaar, krachtig werkstofpakket verborgen dat de huid in de drukte voor Kerstmis een time-out geeft en een rijke verzorging schenkt. Leuk effect: zijn werking houdt ook nog lang aan na de feestdagen. Zodoende wordt Kerstmis een feest van de schoonheid.
Verkrijgbaar op www.babor.nl en bij de BABOR Salons.      
Prijs: 67,00 euro

Sans Soucis Aqua Clear Skin

Een zuivere huid vereist een regelmatige, grondige reiniging en de juiste producten voor uw specifieke huidtype. Huidonzuiverheden kunnen het gevolg zijn van bacteriën, vervuiling, weersinvloeden of het nemen van bepaalde medicijnen. Ook kunnen ze van nature voorkomen tijdens de puberteit, na de zwangerschap of op andere momenten wanneer de hormoonhuishouding schommelt. Over het algemeen zijn er twee huidtypen; de huid kan er droog uitzien, met pukkels, overmatige talg onder de huid, schilfering en een onaangenaam gevoel van trekkerigheid. De huid kan er echter ook vet en glanzend uitzien, met onzuiverheden en ontstekingen. 

De twee nieuwe AQUA CLEAR SKIN 24-h Care producten van Sans Soucis zijn speciaal ontwikkeld voor deze twee huidtypen en geven de onzuivere huid bijzondere aandacht. De overmatige talgafscheiding vormt de ideale voedingsbodem van bacteriën. Het is dan ook belangrijk de talgproductie te normaliseren en de bacteriën onschadelijk te maken zonder de huid uit te drogen.
SANS SOUCIS AQUA CLEAR SKIN– Verkoopprijs
AQUA CLEAR SKIN 24- HOUR CARE-Voor de vette, beschadigde huid €17,95 
AQUA CLEAR SKIN 24- HOUR CARE-Voor de droge, beschadigde huid €18,95

Essence Like an Unforgettable Kiss
Knikkende knieën met een bonkend hart en vlinders in je buik! Vanaf half februari t/m maart 2015, brengt essence voor alle romantische beauties speciaal voor Valentijnsdag de trend editie “like an unforgettable kiss”. Op de dag van de liefde draait het om geheime liefdesverklaringen en kussen – spannend en onvergetelijk. Het romantische kleurschema in passievol roze, paars en rood focust zich op liefde en dat kun je zien aan de producten! Absolute must-haves zijn bijvoorbeeld de lipsmoother voor superzachte en kusbare lippen, de tweetinten blushes met een schattig hartreliëf en superromantische geuren in miniformaat. Love is in the air… met essence! Prijzen tussen de €1,89 en €6,99.

Lycon Spa winter care
Gure kou, regen, wind en sneeuw kunnen de lichaamshuid droog, ruw en allesbehalve comfortabel laten aanvoelen. Extra aandacht voor je body tijdens de herfst-en wintermaanden is dus geen overbodige luxe. Met de LYCON Spa Essentials Sugar Scrubs en de Hand & Body Lotions maak je de lichaamshuid weer zacht en glad en hydrateer je deze van top tot teen met rijke formules op basis van heerlijk geurende aromatische oliën.

LYCON is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele waxproducten en after care. LYCON wordt wereldwijd gebruikt door vooraanstaande beautysalons en spa’s. Het merk ontstond in Australië in 1978 en werd opgericht door Lydia Jordane. Eind jaren´70 werden de eerste LYCON waxen ontwikkeld, omdat er in de markt een duidelijke behoefte was naar professionele waxen en dito methodes. Het duurde niet lang voordat de waxen van LYCON werden verkocht door heel Australië. Mometeel worden de LYCON-producten reeds in meer dan 65 landen verkocht.
LYCON SPA Essentials™ Sugar Scrub                  € 24,50/pot 520 g.
LYCON Spa Essentials™ Hand & Body Lotions     € 18,95/flacon 250 ml.
LYCON Spa Essentials™ December Cadeauset    € 43,45

Paula's Choice Resist intensive repair cream
Een droge huid voelt vaak trekkerig, strak en onplezierig aan. Winterse invloeden zoals kou, regen, gure wind of sneeuw kunnen dit gevoel aanzienlijk verergeren. Nieuw van Paula’s Choice binnen de Resist-lijn is de Intensive Repair Cream. Deze intensief huidherstellende moisturizer laat zelfs het meest droge huidtype binnen no time weer goed gehydrateerd, zacht en comfortabel aanvoelen.

De Resist-producten van Paula’s Choice zijn gebaseerd op onderbouwd onderzoek. Het gebruik ervan stimuleert de natuurlijke collageenproductie, normaliseert de celaanmaak en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, bruine vlekjes en andere schade aan de huid door de zon. Dit resulteert in een jeugdige huid met een gezonde glans. Alle Resist-producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Met de introductie van een intensief herstellende moisturizer wordt nu ook aan de behoefte van droge tot zeer droge huidtypes voldaan.
Paula’s Choice Resist Intensive Repair Cream                 € 32,90/50 ml.
Paula’s Choice Skincare Applicator for Back & Body         € 11,00 
Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.