zondag 30 november 2014

PersZondag #106


Morgen is het alweer december en dus komen de eerste Valentijns persberichten al binnen. Helaas kan ik hier nog niks van laten zien, maar het ziet er allemaal al weer spannend uit. Vandaag heb ik eerst nog nieuwtjes van Mineral care, vichy , Filorga, clinique, dr. van der Hoog, L'Occitane, sans soucis, caption en essence. 


Mineral Care 'Mud & Mineral'
De heilzame krachten van Dode Zeemineralen en Dode Zeemodder zijn al eeuwen bekend. Beide hebben revitaliserende en intensief voedende eigenschappen. Niet voor niets dus dat Mineral Care deze rijke natuurlijke bronnen selecteerde als belangrijkste basis voor haar Mud & Mineral-producten. Kuren in de oase van je eigen badkamer wordt hiermee puur genieten en staat voor een regelrechte spa-behandeling voor huid én haar!

De lijn van Mineral Care Mud & Mineral bestaat uit intensief verzorgende en voedende zepen op basis van mineralen en modder. Deze zijn geschikt voor een milde reiniging en voeding van de huid van zowel het gezicht als lichaam. De Shower Gel uit de lijn reinigt, verfrist, revitaliseert en verkwikt het lichaam. Voor een goede conditie van het haar zijn er een Shampoo, Conditioner en een rijk voedend Haarmasker.
De producten van Mineral Care Mud & Mineral zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist en via de webshop van Mineral Skin Cosmetics.
Mineral Care Mud & Mineral Mineral & Mud Soap           € 11,50/100 g.
Mineral Care Mud & Mineral Mineral Salt Soap                 €  8,95/100 g.
Mineral Care Mud & Mineral Natural Mud Soap                €  8,95/100 g.
Mineral Care Mud & Mineral Shower Gel                           € 15,75/250 ml.
Mineral Care Mud & Mineral Shampoo                               € 16,75/250 ml.
Mineral Care Mud & Mineral Hair Conditioner                   € 16,75/250 ml.
Mineral Care Mud & Mineral Hair Mask                             € 22,50/300 ml.


Vicky Normaderm
De eerste stap in de verzorging van een onzuivere, vette huid is het tweemaal daags grondig reinigen van de huid. Het is van belang dat het overtollige talg weggehaald wordt. Hierdoor voorkom je verstopte poriën en puistjes. Normaderm introduceert NORMADERM REINIGINGSMOUSSE: een reinigingsmousse voor de vette, onzuivere huid die specifiek gericht is op het normaliseren van de talgproductie. Deze mousse werkt talgregulerend, matterend, is ultra tolerant én verwijdert zelfs make-up. Dankzij het salicylzuur (0,5%) wordt de huid geëxfolieerd en worden ontstekingen tegengegaan en voorkomen. De NORMADERM REINIGINGSMOUSSE bevat geen zeep, geen alcohol  en is zonder parabenen. Normaderm- Reinigingsmousse 150ml € 16,00

Filorga Perfect +
Filorga introduceert; Perfect +, het ideale serum voor een huid die er perfect uitziet en perfect aanvoelt. Perfect + is effectief op het gebied van de drie elementen van een perfecte huid, namelijk; textuur en rimpels, poriën en matheid en een gezonde gouden gloed. Het product is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €54,90. 

Clinique The Nutcracker Suite
The Nutcracker Suite roept de sfeer op van de voorstelling en is daarmee de perfecte collectie 
om er tijdens de kerstdagen feestelijk uit te zien – zowel overdag als ‘s avonds. De collectie bestaat uit twee ‘aktes’ op basis van een aantal verschillende aspecten uit de voorstelling. Elke akte is opgebouwd uit een compactpoeder met een oogschaduwquad,  bestaande uit een bijpassende tint Blushing Blush Powder Blush en twee aanvullende tinten  Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm. Beide aktes worden afgerond met de  NIEUWE Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams.
De collectie bestaat uit :
The Nutcracker Act I compact : €50,00
The Nutcracker Act II compact : € 50,00
Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams : €33,00
Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Budding Blossom : €20,00
Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Flowering Freesia : €20,00

Dr. van der Hoog Age Revitalizer
Prijzen tussen de €16,99 en  €22,99.


L'Occitane Arlesienne 
Deze vrouw uit het zuiden heeft zoveel meer dan de banden die zij deelt met L’OCCITANE. Haar karakter is geworteld in de grond en het steenwerk van Arles en is wat L’OCCITANE inspireerde tot de creatie van deze  geur, getekend door de parfumeur in de Provence. De Arlésienne is als geen ander. Ze stimuleert creativiteit en inspireert kunstenaars (Van Gogh,  Picasso, Léo Lelée, Mistral, Bizet en anderen). Ze is de stille heldin die opvalt door afwezigheid in een toneelstuk in drie akten van Daudet, waarin voortdurend over haar wordt gepraat maar ze nooit te zien is.
Arlésienne Eau de Toilette 75ml € 50,00
Arlésienne Shower cream 250ml € 14,50
Arlésienne Beauty milk 250ml € 23,00
Arlésienne Body Oil 75ml €28,00
Arlésienne Hairmist 50ml €17,00
Arlésienne Solid Perfume 10g €9,00
Arlésienne Gorgeous lips 12ml €7,50
Arlésienne Velvet handcream 30ml €7,50
Arlésienne Beautyfying Powder 9g €33,00
Arlésienne perfumed soap 50g €3,50
Arlésienne Perfumed Candle 190g €28,00
De Arlésienne producten zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl

Sans Soucis Sensitive 
Toenemende milieuvervuiling, stress, veranderende leefomstandigheden zijn de oorzaak van een steeds gevoeliger wordende huid. Het weerstandsvermogen van de huid vermindert en zo ook de bescherming tegen schadelijke invloeden. De beschermlaag van de huid functioneert niet optimaal. De huid droogt sneller uit. Dit kenmerkt zich door rode vlekken, irritatie en jeuk. 

SANS SOUCIS heeft nu drie nieuwe huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid, die helpen de balans te herstellen. Gebaseerd op het nieuwe Marine Cellular Sensitive Complex, helpen deze producten om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken en voorzien de huid met waardevolle hydratatie. De zorgvuldige keuze van ingrediënten zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt - zonder het risico van extra gevoeligheden.
24 Care voor de vette huid 19,95 EURO
24h Care voor de droge huid € 21,50 EURO

Caption Nailpolish
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten. De nagellak van de toekomst, vanaf nu verkrijgbaar!
Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dagen moet je weer je nagels lakken. Met CAPTION is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.
De CAPTION collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de CAPTION salons in Nederland en online via www.caption.nl
CAPTION Care products € 15,95
CAPTION Core products – alle kleuren € 16,95
CAPTION Top Effects € 16,95

Essence Adventskalender 
essence neemt je tijdens de feestmaand december mee in haar wereld van geur, kleur en verzorging! Met de inmiddels vertrouwde online adventskalender telt essence de feestmaand af tot de kerst op www.essence.eu. Elke dag maken deelnemers aan de kalender kans op prachtige essence prijzen. December wordt mooier dan ooit!

Elke dag plezier
essence staat voor trendy en unieke kwaliteitsproducten tegen een sensationeel lage prijs én voor fun! En dat zie je terug in de adventskalender. Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.  

Online inspiratie
De essence adventskalender is vanaf 1 december 2014 te vinden op de essence website www.essence.eu.

Dit was het weer voor deze week. 

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.