woensdag 19 november 2014

Review : MUA Luxe Velvet Lip Lacquer


Een tijd geleden plaatste ik een bestelling in de webshop van MUA. Ik kocht ook deze twee MUA Luxe Velvet Lip Lacquers. Ik had hier zoveel goede dingen over gehoord dat ik ze nu echt moest proberen. Ik bestelde de varianten Reckless en Kooky en ik verklap jullie alvast, ben echt mega enthousiast. 



Veel producten in de webshop van MUA kosten tussen de €1 en €3 en is echt budget gericht. De MUA luxe lijn heeft een luxere uitstraling , vaak iets betere kwaliteit en hierdoor ook een klein stukje duurder. Deze lip laquers kosten €4,20 en dit is voor MUA wat duurder, maar voor een goed gepigmenteerde long lasting lip lacquer vind ik dat niet veel. 

De producten uit de Luxe Lijn zitten ook in een mooie mat zwarte verpakking. Past erg goed bij de lijn en ik vind het erg mooi lijken. 

 
Ik vind de verpakking ook echt helemaal top! De zwart matte dop met gouden letters, daarbij de frosted verpakking waar je de kleur goed door heen ziet kopen. Echt perfect! MUA heeft mij hier echt mee te pakken! 


De sponsapplicator is redelijk standaard, maar hij brengt wel erg gemakkelijk het product aan. 


Hier zie je de swatches net na het aanbrengen. Hier is het product nog 'nat' en glanst het nog vol op. Links zie je Kooky en Reckless. 



Kooky is een heftige paarse kleur, je met er van houden. Zelf heb ik hem gekocht om er een roze shimmer lipgloss er over te doe! De pigmentatie, houdbaarheid en kwaliteit zijn echt top! Ik hou er van! 


Reckless is een diep donker rode. Ik heb helaas de foto's te snel gemaakt en hierdoor was de gloss nog niet helemaal opgedroogd. Hierdoor lijkt hij een beetje raar, maar hij is echt prachtig. Ook deze heeft weer een mega pigmentatie en is erg goed qua kwaliteit!


Ik ben erg enthousiast over deze lip lacquers. Ze brengen gemakkelijk aan. Drogen mat op de lippen op , maar voelen niet droog aan! Verder blijven ze onwijs lang zitten en is het bijna een lipstain! Ze geven een klein beetje af, maar niet in de mate van een gewone lipstick. Ik kan eigenlijk niet veel negatiefs over zeggen en als je van goed gepigmenteerde lip-producten houdt dan kan ik deze zeker aanraden. 

De MUA Luxe Velvet Lip Lacquers zijn helaas niet verkrijgbaar in het Nederlandse MUA schap en zijn alleen online verkrijgbaar via muastore.nl voor €4,20 per stuk 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.