zaterdag 22 november 2014

Review : W7 - In the Night Palette


W7 is een merk wat we een jaar geleden nog nauwelijks kende , en tegenwoordig is het een merk waar je bijna niet meer omheen kunt. Ze komen regelmatig met palettes die flinke dupes zijn van de bekende palette merken. Nu trok W7 zijn stoute schoenen aan en maakte het In the Night palette. Een palette met allemaal paarse tinten die perfect zijn voor dit najaar! Het palette zit in een metalen paarse doos die direct lekker opvalt. Waar de meeste palettes in een zwarte of bruine verpakking zit is er hier voor lekker opvallend paars gekozen met gouden letters. Op de achterkant staan alle kleuren en de ingrediënten van de oogschaduws.


Het palette bevat totaal 12 tinten die uiteenlopen van roze, grijs en paars. Ondanks de verschillende tinten in het palette merk je toch dat de toon voornamelijk op paars gericht is. Persoonlijk vind ik de kleuren erg mooi bij elkaar passen, echter lopen de kleuren wel een beetje door elkaar heen. 

Bij het palette is een duo applicator geleverd. Deze heeft aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant een  klein kwastje met synthetische haren. Beide hebben niet mijn voorkeur en deze gebruik ik dan ook nauwelijks!

 De eerste 6 tinten uit het palette. Zoals je ziet lopen de kleuren aardig door elkaar. Je ziet ook wat verschil qua pigmentatie. Alle pigmentatie is prima, echt zie je dat de tweede en zesde kleur veel meer pigment hebben. 

Deze laatste zes tinten zijn onwijs gepigmenteerd en zien er echt perfect uit! Ik ben echt onder de indruk. Zoals je ziet zit er ineens weer een veel lichtere tint tussen, maar die is we erg mooi om als highlighter te gebruiken. Ja W7 heeft mij hier wel mee te pakken!


Ok laat ik direct goed beginnen. De oogschaduws voelen prettig en brengen goed aan. Een klein beetje fall out , maar niet storend. Wat ik wel erg jammer vind is dat de kleuren niet helemaal lekker over komen. Op mijn arm met de swatches zagen ze er echt perfect uit en op het ook zien ze er ook nog mooi uit, maar het is niet meer dat intense en mooie helaas! 


Ik kan er een prima look mee maken, maar op de een of andere manier komen ze niet helemaal goed over op het oog. Zoals je ziet is de look prima, maar toch had ik er iets meer van verwacht. Laat je niet direct door mij afschrikken, want ik blijf het palette erg mooi vinden. 

Het palette is verkrijgbaar bij makeupmusthaves.nl voor €7,99 , Echter komt dit palette bij de op=op weg. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.