donderdag 27 november 2014

Short Review : Aussie Miracle Styling producten


Ik krijg regelmatig de vraag wat ik in mijn haar gebruik , omdat het zo mooi lang en verzorgd is. Ik zeg dan ook altijd, ik ben een beautyblogger, dus test alle producten altijd door elkaar en na elkaar, er is echter 1 merk die ik toch altijd blijf noemen en dat is Aussie. Nu is Aussie met een gehele miracle styling lijn gekomen. Nu gebruik ik niet dagelijks stylingsproducten, maar zo nu en dan wat haarlak is zeker wel gewenst.Ik ben nooit zo'n ster in het reviewen van haar stylings producten. Ik kan je vertellen hoe het voelt, wat het voor mij doet, maar vind dit soort producten toch altijd erg persoonlijk!

Ze komen totaal met twee verschillende mousse, twee verschillende haarspays en een beach waves spray. 


Als je van een surflook/beachlook houdt, dan moet je zeker voor de miracle beach waves gaan. De spray bevat twee soorten zout die het haar een beetje een matte look geven , die je normaal alleen na een dagje strand zou krijgen.


De miracle styling mousse volume + conditioning geeft volume en verzorgt tegelijkertijd het haar. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit mousse en vind het dan ook lastig om te zeggen of hij goed voelt  of niet.

De miracle hairspray volume + hold zorgt er voor dat mijn haar lang op zijn plek blijft en niet zwaar aan voelt. Ik vind hem erg prettig in gebruik en vind hem niet plakken.


De miracle styling mousse curl define + shine vind ik erg prettig als ik mijn haar met de perfect wave behandel. Hierdoor blijven krullen en slag in het haar beter zitten.

De miracle hairspray shine + hold vind ik ook de prettigste variant van de twee . Het geeft wat glans en fixatie en het blijft erg goed zitten. Ook deze hairspray plakt niet.


De producten voelen prettig aan. Drogen snel op en laten mijn haar niet vet, dik of plakkerig aanvoelen. De geur is heerlijk en heeft echt weer wat weg van de Aussie geur. natuurlijk niet zoals de shampoo, maar het is niet zo standaard mousse en haarlak geur. 


De verpakkingen zijn echt weer in de aussie stijl en hierdoor wordt het direct herkenbaar als je in de winkel loopt.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de etos en kruidvat en alle producten kosten €7,11 per stuk.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.