vrijdag 7 november 2014

We smeren massaal de lippen tijdens herfst en winter


Ik moet bekennen, ik doe het ook. Ik heb overal her en der door het huis verschillende lipbalms liggen zodat ik altijd binnen handbereik mijn lippen weer lekker kan laten voelen, want zeg nou zelf , droge trekkerige lippen vind niemand fijn. Zo gebruik ik ook regelmatig de Ceep Calm Lip Balm van Rimmel.Wist jij dat een Lip balm zelfs verslavend/dwangmatig kan worden. Sommige mensen kunnen niet meer zonder hun lip balm. Best een raar idee , dat je gewoon verslaafd kan raken aan zoiets. Ik heb voornamelijk veel verschillende varianten in huis omdat ik lip balm er vaak zo leuk uit vind zien. Zo ook deze vier varianten van Rimmel.

De Keep Calm Lip Balm is een hydraterende balm die daarnaast ook nog een subtiel kleurtje afgeeft. De lip bams hebben als voornaamste reden dat ze verzachten en beschermen en dat is natuurlijk altijd fijn. Daarnaast houden ze het vocht vast in je lippen, dit komt door de verzorgende oliën die een dun laagje op de lippen leggen.


Het leuke aan deze lip balms is dat ze alle vier een verschillende verpakking hebben met verschillende kleuren en verschillende teksten. De vier varianten zijn : Keep kalm and Shop  , Keep kalm and Kiss , Keep calm and Rock en Keep calm and Play.

Keep kalm and Shop 010 (transparant)  , Keep kalm and Kiss 020 (sorbet roze) , Keep calm and Rock 030 (fuchsia roze) en Keep calm and Play 040 (magenta rood) natuurlijk zijn alle kleuren semi transparant en geven ze een subtiel kleurtje op de lippen.


De lip balms liggen bij de drogisterij in de winkel voor €3,49 per stuk.

Q: Smeer jij vaak lip balms?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.