woensdag 3 december 2014

CadeauTip : Aveda Kerst Palette 2014 - A Gift of Twinkling eyes


Ik heb een aantal kennissen en vriendinnen die heel bewust leven en met alles rekening houden. Van voedsel en kleding tot aan make-up. Tijdens de feestdagen wil ik hun dan ook iets kunnen geven wat bij hun past. Aveda is een merk wat hier erg goed bij past. Aveda producten bestaan uit organische ingrediënten en worden geproduceerd met 100% windenergie. Dit jaar zijn ze met een speciale collectie gekomen voor de feestdagen waaronder dit palette genaamd A Gift of Twinkling eyes in zit. Een perfect cadeau voor de bewuste vrouw! Het palette heeft een klein en handzaam formaatje. Zoals Aveda vaker heeft zijn is de verpakking gemaakt van Lokta papier uit Nepal. Dit papier komt van lokale vrouwen die er een eerlijk inkomen mee verdienen. Ik vind de filosofie van Aveda erg mooi! 

De oogschaduws hebben petal Essence en zijn verrijkt met bloemen- en plantenextracten. Verder zijn de oogschaduws talkvrij en bevatten ze geen minerale oliën

Als je het omhulsel er af haalt komt er een mooi palette tevoorschijn. Je ziet vier mooie oogschaduws en een blush. Het zijn niet de meest standaard kerstkleuren, maar dat doet bijna geen een merk dit jaar. 

Alles is gemaakt van karton en voelt hierdoor wel fragiel aan. Verder vind ik het erg mooi afgewerkt met mooie sierlijke tribal achtige versiering. 


Bij het palette vind je een klein kaartje met instructies hoe je de kleuren kunt gebruiken. 

daglicht
flits.

De oogschaduws voelen erg zacht aan en hebben allemaal een mooie neutrale pigmentatie. 
Moon Orchid is een witte parelmoer highlighter. 
Winter Lilac is een licht lavendel paarse kleur die ook grijze pigmenten er in heeft zitten. 
Silver Peak is een zilveren kleur met een bruine ondertoon. 
Nepali Tea is een mooie matte zwarte kleur. 
Snow Lotus is de blush die een heel mooi subtiel roze kleur met een shimmertje er in. 


Ik heb het palette geheel op het ook gebruikt. Zo heb ik de blush op mijn wangen en heb ik alle kleuren op het oog gebruikt. Ik heb de zwarte kleur als dunne poeder-eyeliner aangebracht. 

Ik vind het een mooie palette om een subtiele look mee te maken. Perfect voor de feestdagen, want je kunt het zwart natuurlijk meer of minder gebruiken om het subtiel te houden of juist intens te laten lijken. 

Het Aveda A Gift of Twinkling eyes palette is tijdelijk verkrijgbaar voor €49,- bij de Aveda salons of via de webshop van Aveda.  Ben je op zoek naar een beauty-cadeau voor de bewuste vrouw, dan is dit palette misschien wat voor jou!

Q: Wordt jou kerstlook traditioneel of ga je ook voor iets heel anders? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.