dinsdag 16 december 2014

CadeauTip : Smashbox On the Rocks Palette


Nog niet zo lang geleden ontdekte ik de producten van Smashbox. Ik kende het merk al voordat het in Nederland verkrijgbaar was, maar nog nooit had ik de producten uitgeprobeerd. Toen ik door Smashbox uitgenodigd werd om de producten te ontdekken en opgemaakt werd door Will Malherbe ontdekte hoe goed de producten zijn. Ik schreef kort geleden al over het full exposure palette en was ik al erg enthousiast. Nu heeft Smashbox een tijdelijke kerstcollectie met daarin dit mooie 'on the rocks photo op eye shadow palette'. Het palette is een onderdeel van de On the Rocks kerstcollectie, die naast dit palette ook nog een grotere variant palette , een lipgloss set , een eye pencil set en kwastenset bevat. Alles is in dezelfde sfeer gemaakt met mooie grote diamanten op de verpakking die ook ziet veranderen van kleur als je de verpakking beweegt. Je merkt dat er veel aandacht aan het uiterlijk besteed is. 


Het zit in een mooie plastic verpakking met ook weer hierop de diamanten. Zoals je ziet veranderen ze een beetje van kleur door het licht. Erg mooi gedaan, want dit gebeurt ook als je een diamant in het licht houdt. Hij heeft een goede sluiting en gaat niet zomaar open.  


Totaal zitten er 12 kleuren in het palette. In het midden zit een steen die het palette nog wat exclusiever maakt, want hoe vaak zie je dat nou voorbij komen. Bijna nooit toch!  Ook heeft het palette een mooie grote spiegel in de deksel zitten! Erg handig!


Het palette heeft een mooie afwisseling tussen donkere en lichtere kleuren. Hij is iets minder goed te combineren dan een standaard palette waar alle kleuren haarfijn op elkaar aanpassen. Maar deze kleuren in dit palette passen erg goed bij het merk. Lekker edgy en toch erg goed bruikbaar. 


De swatches van de bovenste drie kleuren. Ik vind Blacktop een beetje tegenvallen en is heel droog. Dit komt doordat hij bijna helemaal mat is. Ook coronation heeft er een beetje moeite mee door haar matte finish. Nutmeg vind ik echt geweldig en heeft ook een perfecte pigmentatie. 


Opus en Vanilla zijn perfecte kleuren om als basis of highlighter te gebruiken. Je ziet ze heel subtiel op de huid en geven een mooie finish. 


Chianti en Sapphires vind ik echt geweldig. De pigmentatie is top en ze hebben allebei een erg mooie finish. 


Deze twee kleuren vind ik ook erg mooi en passen erg goed bij een iets luchtigere look waarbij je deze op het bewegend ooglid aanbrengt. 


Nog een keer drie prachtige kleuren die alle drie een erg mooie pigmentatie en finish hebben. Ik kan niks anders zeggen dat top!


De look die ik er mee gemaakt heb bij daglicht. 

De look met flits. 


Zowel bij daglicht als bij avond , en met flits,  ziet de look er perfect uit! Sommige kleuren in het palette blenden wat lastig, maar alsnog kun je er prachtige looks mee maken. 


Ik denk dat je het merk het beste kunt vergelijken met de oogschaduws en oogschaduwpalettes van Urban Decay. Deze zijn ook altijd perfect en hebben een beetje dezelfde feeling als dit palette van Smashbox! 


Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg positief van over dit palette en over het merk Smashbox in het algemeen! 

Het palette is nu tijdelijk verkrijgbaar bij Douglas en valt onder de kerstcollectie, dus op=op. Het palette kost €36,- 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.