donderdag 18 december 2014

Catrice Leaving Soon producten


Ik liet jullie al zien welke producten van Essence het schap gaan verlaten. Vandaag laat ik jullie alle vertrekkende producten van Catrice zien. De producten zullen ergens in Januari het schap gaan verlaten en zullen dan natuurlijk weer met 50% korting te koop zijn. Ik denk dat velen een aantal producten echt gaan missen!Ik vind het vooral jammer dat de Crushed Crystals lakken weg gaan, deze zijn altijd wel erg mooi. Ook de photo finish foundation had ik niet verwacht, maar gaat helaas toch weg. 
Ik laat jullie snel de producten zien die er voor in de plaats terug komen. 

Q: Heb jij nog iets wat je echt gaat missen? 
Foto credit: Evinde
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.