maandag 1 december 2014

DailySilSil 2014 - Week 48


Goodmorning on this Monday! Vandaag heb ik weer een kersverse DailySilSil voor jullie. Deze week ging ik naar Amsterdam , at ik Sushi , zat ik in een PhotoBooth , kreeg ik een super lief kaartje , zei ik een perstrip naar Brussel af en stond bijna de hele week in het teken van werk en sinterklaas.Maandag bracht ik in de ochtend Noah naar school en kon ik thuis nog even een ontbijtje doen met de vlog van Mascha. Daarna ging ik naar de trein voor het P&G prestige event. 


Ik kreeg van verschillende merken de nieuwste geuren te zien. Bij elke geur hoorde een klein gerechtje. Binnenkort zien jullie hier een vlog van. Ik mocht niet alles laten zien ivm embargo. Zo zie je hier een toetje met sorbetijs en vruchten. in dit toetje zitten alle ingrediënten van de zomer special edition van Escada. Helaas mag ik er pas in April over vertellen, dus jullie moeten toch echt nog even wachten. Wat ik wel kan vertellen is dat ik hem misschien wel het lekkerst van de afgelopen jaren vind. 

Photobooth time met Aranka. Altijd gezellig!

 

Ook gezellig met Nadia in de photobooth.


Ik kreeg een mega pakket van Zwitsal en Woezel en Pip thuisgestuurd. Noah vond de voorstelling de vorige keer geweldig en toen hij deze producten zag werd hij ook weer helemaal enthousiast. Hoewel Noah niet echt meer binnen de doelgroep past wilde hij het toch erg graag testen en gebruiken. Nou dat wordt dus testen :D 


Afgelopen week schreef ik over de geurkaarsen van de Ikea. Ze blijven lekker! Lees hier het artikel.  


Noah moest natuurlijk ook nog een verlanglijstje maken voor in zijn schoen. Ik hou echt van die weken voor sinterklaas en kerst! 


Ik zag dat Lidl macarons in de diepvries had. Die moest ik natuurlijk even proberen. Ze waren prima te doen, maar als je macarons uit Parijs hebt gehad of ze zelf eens gemaakt hebt , dan proef je zo het verschil!


Mijn pietenplicht is weer gedaan en ik kon rustig op bed gaan liggen!


Het was weer even geleden, dus ik dacht laat ik mijn nagels weer eens lakken. Ik pakte dit mooie Sally Hansen Miracle Gel lakje er weer bij in de nummer 480 Wine Stock. 


Alleen de box van dit smashbox kerstpalette ziet er al smashing uit! Een review van dit palette zien jullie snel voorbij komen!


Woensdag middag is het weer tijd voor zwemles. Het is maar een half uurtje, dus het is ook zo weer voorbij! Noah vind het nog steeds helemaal geweldig!


Ik had Noah poffertjes beloofd, dus vroeg ik of het buurmeisje ook poffertjes wilde eten. Zo zaten ze gezellig met zijn tweetjes aan tafel met een bord vol poffertjes.  Noah en het buurmeisje zijn net een soort Jip en Janneke. Ze spelen regelmatig bij elkaar en hebben nu samen zwemles. (dit was echt puur toeval :D) 


Blegh  zo'n dag heeft iedereen wel eens. Komt denk ik echt door het weer. Merk namelijk ook dat ik geregeld hoofdpijn heb door de kou op mijn voorhoofd. Perfect night! Noah heeft zijn schoen gezet en lag lekker op bed (nog even naar een Sinterklaas cd te luisteren) ik had de was opgevouwen , slaapkamer opgeruimd en het huis weer netjes gemaakt! en daarna lekker beentjes omhoog op de bank naar een dag vol behandelingen geven ! Deze milka oreo is echt mijn favoriet!


Ik kreeg een super leuke uitnodiging om voor een mini perstrip naar Brussel te gaan. Helaas heb ik het af moeten zeggen ivm Noah. Ik had dan namelijk al tegen 06.00 de trein moeten hebben en dat gaat mij organisatorisch niet lukken. Erg jammer, want het leek mij erg interessant. 


Noah zijn laatste keer schoen zetten bij mij. Hij ging afgelopen vrijdag weer naar R. en moet ik Noah weer een week missen. Als hij terug komt vieren we gezellig pakjesavond bij mijn ouders. 


Ik kreeg van 'the spa collection' een aantal producten opgestuurd om te proberen. Ik moet zeggen dat ik de Lemon Grass geur echt onwijs lekker vind! 


Ik had vrijdag een pauze van 2 uur en ging daarom even langs de Action en de Jumbo . Bij de jumbo zag ik dit. Ik moet zeggen dat ik denk dat Groningen hier nog niet aan toe is, maar je weet maar nooit. Ik moet wel zeggen dat ik het wel eens zou willen proberen! Zou jij het proberen als het kon? 
  

Vrijdag na mijn laatste klant kwam vriendin Emmely en gaf ik haar een behandeling. Het was totaal niet de planning, maar voor we het wisten zaten we alweer in de bus richting Sumo! Oeps! Nu hebben we ook een deal gemaakt dat we in december geen  sushi meer mogen! Nu zei mijn vader op facebook al dat hij binnenkort wel langs kwam om samen sushi te eten, lekker flauw  :P


Ik kreeg dit super lieve kaartje van Emmely. Ik kreeg hem n.a.v. mijn artikel over ik als single moeder. Het was echt super lief en deed me echt goed! Zij heeft alles vanaf het begin meegekregen!


Mijn ouders gingen afgelopen woensdag met mijn broertje naar het Casino i.v.m. een speciale avond. Helaas kon ik niet mee en zat ik gewoon thuis op de bank! Deze foto vind ik wel weer erg leuk! 


Op het moment dat ik dit artikel typ, zit ik lekker bij tafel met een paar lekkere geurkaarsjes aan. De theelichthoudertjes zijn van de Action! 


Zondag ging ik even op de fiets naar de stad. Ik wilde nog wat cadeautjes voor sinterklaas en kerst kopen. Uiteindelijk nam ik ook wat voor mijzelf mee. 


Ook fietste ik nog even langs de Amazing Oriental. Ik had zo'n zin in SimSum, en die kun je hier gemakkelijk krijgen.


Ik neem meestal de kleine pakjes mee en daar doe ik dan een paar keer mee. Echter heb ik nu een keer de grote verpakkingen mee genomen. Hier doe ik onwijs lang mee en is in verhouding ook nog veel goedkoper. Ik heb ze in porties verdeeld en in de vriezer gedaan zodat ik heel gemakkelijk een portie kan pakken. 


Ik plakte ook deze leuke magneten op de koelkast. Ik kocht ze bij de Action voor nog geen euro! Erg leuk als je er snel iets kleins op wilt schrijven. 


Dat was het weer voor volgende week!
Ik heb volgende week een relatief rustige week. Ik heb zo waar 2 dagen vrij en helemaal niks op de planning. HEERLIJK! En het weekend is het natuurlijk sinterklaas e.d. , dus daar zullen jullie wel veel foto's van zien. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.