maandag 8 december 2014

DailySilSil 2014 - Week 49


Goedemorgen meiden. het is nu maandag bijna 10.00 en ik kom er achter dat ik bij dit artikel helemaal geen intro gemaakt heb. Dus bij deze voeg ik er nog 1 toe. Ik was gisteravond zo moe van het sinterklaas en kerst feest dat ik het gewoon vergeten ben. Maar kijk snel naar mijn leuke en volle week! 
Afgelopen week heb ik weer gewerkt in de salon. Maandag zette ik onder andere een set wimperextensions bij Sylvia. Ik plaats op sommige dagen wat minder foto's omdat ik , of aan het werk ben, of een dag een keer helemaal niks doe.


Wat doe je als je nog wat guacamole over hebt en geen tortilla chips of tortilla meer hebt! Je bakt een broodje in de oven met tomaat, geraspte kaas met een beetje peper,zout en paprikapoeder en daarna de guacamole er overheen en klaar! Was echt een heerlijke lunch!
Als ik het haar van @tstoneblown zie dan wil ik mijn haar ook weer zo verven! Vind het zo gaaf! Ik heb mijn haar ongeveer 10 jaar geleden zo gehad. Wel ander natuurlijk en ik was op dat moment ver voor mijn tijd, dus werd er verschillend op gereageerd. 


Hier een paar foto's als bewijs. Ruim 10 jaar geleden. Wat gaat de tijd snel en wat zie ik er daar nog jong uit :D Ik was hier 14 of 15 jaar en zoals je ziet had ik toen mijn neuspiercing al! 


Woensdag was ik vrij en ben ik even naar het winkelcentrum bij mij om de hoek gegaan. Het was er echt onwijs druk. Iedereen ging natuurlijk last minute sinterklaas inkopen doen. 


Ik ben de laatste tijd erg enthousiast over deze shampoo. Ik heb helaas geregeld last van wat roos! Helaas is stress een grote factor, al merk ik nu de stress veel minder is geworden mijn roos ook drastisch is afgenomen. 


Leuk pakketjes nagellak van Catrice. Erg leuk om cadeau te geven onder de kerstboom. 


Ik ben daarna nog even boodschappen gaan doen. Ik zie dat ik af en toe wat wazige foto's heb. Ik weet wel hoe dit komt. Het was zo druk dat ik snel een foto moest maken voor er iemand weer naar de groente liep. 


Ik zag in het diepvriesschap ineens lekkerbekjes en hierdoor kreeg ik er zo veel zin in! Maar naast de Albert Heijn zit een visboer, dus ben ik daar heen gegaan en heb ik een lekkerbekje mee naar huis genomen. 


Zo vind je maanden geen geschikte schoenen en zo koop je er ineens 4 paar. Eigenlijk koop ik tegenwoordig voornamelijk leren schoenen en laarzen, maar de modellen die ik in gedachten had waren gewoon niet te vinden. Dus uiteindelijk ben ik wel voor neppers gegaan en zullen ze vast niet zo lang mee gaan als echt leren laarzen/schoenen, maar ik ben erg blij! 

Ik had er eerst 4 besteld, uiteindelijk 1 paar weer terug gebracht en uiteindelijk afgelopen weekend met mijn ouders nog een paar zwarte knie laarzen gekocht. 


Dit soort reclame vind ik zo verschrikkelijk. Ik snap echt niet dat ze denken dan het werkt! 


Vrijdag haalde ik Noah weer van school en kwam hij met heel veel leuks thuis in verband met sinterklaas. Ik vind zijn knutselwerken altijd zo leuk!


Vrijdag einde middag gingen we naar mijn ouders omdat we een leuk sinterklaasweekend tegemoet zouden komen. Zie hem hier schattig naar de trein lopen!


Zaterdag weer wat boodschapjes doen! Deze sinaasappelen zagen en roken zo heerlijk! Ik heb ze niet meegenomen, maar wel heerlijke aardbeien , frambozen en bramen! 


Daarna zijn we naar het centrum van Leer gegaan. Even over een stukje kerstmarkt gelopen en daarna zijn we weer naar huis gegaan!


Waar de meesten sinterklaas afgelopen vrijdag vierden, deden wij dit afgelopen zondag pas. Mijn moeder had al erg veel lekkernij gekocht, maar mijn oma had ook een schaal vol lekkers meegenomen. 


Noah was helemaal hieper de pieper, en vond het allemaal helemaal leuk, al gingen de gedichten niet snel genoeg voor hem :D 
Uiteindelijk was een groot gedeelte van de cadeaus voor Noah, maar ja het draait natuurlijk voornamelijk om de kids, en aangezien wij een kleine familie zijn is Noah de enige met wie we het op dit moment echt kunnen vieren.


Na de sinterklaas middag zijn we weer naar Leer gereden, want daar komt elke zondag van december de kerstman op een bootje aan. Super leuk! En hoewel Noah niet in de kerstman gelooft is het dan toch echt even heel erg echt!


Ik vind de kerstlichtjes altijd zo sfeervol, en wil deze week ook mijn kerstverlichting weer naar boven halen. Vorig jaar had ik twee mini kerstboompjes en veel leuke verlichting!

Dit was het weer voor deze week!
Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.