maandag 15 december 2014

DailySilSil 2014 - Week 50


Goedemorgen, vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Ik heb een drukke week thuis gehad met veel werk, zwemles , relax weekend en nog veel meer! Kijk mee dag voor dag!Maandag bracht ik Noah naar school en ging ik aan het werk. Ondertussen heb ik mijn kwasten ook weer eens gewassen (doe ik echt veel te weinig!)


Wasgoed voor de salon ook weer weggewerkt. Ik moet elke week meestal wel 2 keer de wasmachine aandoen met alleen witte wasgoed van de salon! 


Een tijdje geleden ontving ik van Essence een leuk pakketje met producten waar ik binnenkort meer over ga schrijven. Bij het pakketje zat ook deze leuke lichtslinger die ik aan de kast gehangen heb. 


Afgelopen week wimperextensions gezet bij oud pabo klasgenoot Mirte. Ze was er erg blij mee! 


Deze zag ik op instagram voorbij komen. Geldt niet voor iedereen natuurlijk, maar ik denk dat het zeker voor een gedeelte waar is. 


Woensdag was het weer zwemles tijd. Eerst ging Noah bij het buurmeisje spelen , en daarna ben ik samen met ze naar zwemles gegaan. Mijn buurvrouw moest nog boodschappen doen en wat dingen regelen waardoor ik haar even lekker gelaten heb en de kids meegenomen heb. Zijn ze niet super schattig zo samen :D 


Lekker in het water spartelen. Ze zwemmen nu 30 min. En wat gaat dat snel zeg. Hoop dat ze snel hun spetter diploma halen en voor A kunnen gaan, want dan gaan ze een uur zwemmen. 


Donderdag nadat ik Noah van school gehaald heb , ben ik met hem kerstkaarten gaan schrijven. Ik ben hier elk jaar altijd te laat mee, maar dit jaar had ik mij voorgenomen om er op tijd mee te zijn, en zo samen is het ook gezellig om te doen. Hij voor zijn klasgenootjes en ik voor de familie en wat vrienden. 
Normaal stuurde ik er ook echt naar elke PR bureau 1. Dat ga ik dit jaar niet meer doen. Het was een moeilijke beslissing en het komt gewoon door tijdgebrek, de hoge kosten (voor je het weet ben je dan nog eens bijna €100 kwijt aan zakelijke kerstkaarten versturen) Echter stuur ik er wel een paar naar de zakenrelaties waar ik net dat beetje extra mee heb :D 


Van Essence kreeg ik dit leuke setje als dank voor onze samenwerkingen afgelopen jaar. Echt super lief en attent! 


Donderdag had mijn buurvrouw haar rijexamen en stuurde ze mij einde ochtend een appje dat ze haar examen gehaald had en ze haar rijbewijs nu heeft! Om haar te feliciteren maakte ik een gevulde goodiebag voor haar met lekkere en leuke producten. 


Vrijdag kwam bestie Emmely weer langs en aten we lekker edamame bonen. Helaas zijn ze iets te lang in de magnetron geweest , maar ze waren nog steeds te eten!


Afgelopen weekend had ik een relaxte planning. Niks verplicht , alleen mijn ouders die zondag kwamen, maar dan kan ik nog steeds gewoon relaxen :D 


Mooi verpakkingen van The Spa Collection. Het review over de producten lees je hier


Na 45 min in de schuur zoeken heb ik het opgegeven. Ik ben mijn twee kleine kerstboompjes + een rotan hart voor kerst kwijt. Ik hoop dat mijn broertje nog even wil zoeken in de dozen, want het moet ergens gebleven zijn! Uit frustratie ben ik maar naar de Xenos gegaan om wat wazinelichthoudertjes te kopen om wat sfeer te creëren . Ook nam ik een kerstverlichting snoer op batterijen mee, want nu heb ik een aantal mooie rode kerstballen + de lichtjes in mijn grote Riviera Maison vaas gedaan. Toch een beetje de sfeer in huis halen. 


Nog een mooie set wimperextensions van afgelopen week. Merken jullie dat ik er trots op ben :D Ik zal ophouden met foto's hiervan te plaatsen :D.


Zaterdag heb ik een lekkere pan groentesoep met ballen gemaakt! Heerlijk altijd! Mijn ouders komen ook langs, dus kunnen ze ook een kop krijgen. 


Ik luister nu de hele dagen kerstliedjes als het kan. Deze twee lijsten in Spotify vind ik helemaal top! Ik kwam er toevallig door een link van Des  het is van Hartklop, ik kende deze blog nog niet, maar ze heeft een top kerstlijst gemaakt!


Super leuk om te zien! Vasaline in Queen Bee met honing. Ik ben erg benieuwd!


Dit zijn de drie waxinelichthoudertjes die ik gekocht heb. Ik vond ze alle drie erg goed bij de decembermaand passen. 


Op zondag middag was de lucht erg mooi in Groningen. Dit mag van mij wel dagelijks.


Geen friday of saturday night, maar een sunday night out met mijn ouders en broertje. Omdat ik de rest van de dag lekker vrij was , heb ik mijn haren gekruld, altijd een mooi effect.


Lang geleden zo met zijn vieren. Of iemand moet werken, of ik heb Noah. En dit weekend kon iedereen.


Ik had als voorgerecht een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise.


Hoofdgerecht koos ik voor varkenshaas met champignonsaus en seizoensgroenten.


Het nagerecht wat een pure chocolademousse met een stoofpeertje , mandarijn en een room.

Ik heb een top avond gehad en ben net thuis gekomen van het casino waar we dus gegeten hebben.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.