maandag 22 december 2014

DailySilSil 2014 - Week 51


Het is weer maandag en dit is alweer de een na laatste DailySilSil van het jaar. Afgelopen week heb ik een heerlijk week gehad met veel bezigheden. Zo ben ik sushi gaan lunchen met mijn ouders. Heb ik een aantal events in Amsterdam gehad en kwam mijn postbode met stapels pakketjes. Daarnaast hebben Noah en ik gezwommen en is onze kerstvakantie nog maar net begonnen!Maandag begon mijn dag top! Mijn ouders bleven zondag op maandag slapen en mijn ouders vonden sushi lunchen wel een goed idee.....Wat heb ik weer genoten, natuurlijk weer bij Sumo. 


Heb uit de schuur mijn Riviera Maison stolp/vaas gepakt en heb deze gevuld met lampjes en mijn Riviera Maison ballen. In de loop der jaren heb ik aardig wat RM kerstspulletjes verzameld en deed er altijd heel zuinig mee (lees: gebruikte het nooit omdat ik bang was dat het stuk zou gaan). Nu kijk ik er heel anders tegenaan en vind ik dat ik moet genieten van de mooie dingen. 


Eigenlijk wilde ik niet te laat op bed, maar toen de Victoria's Secret show op tv was, kon ik niet anders dan langer de tv aan laten. Meiden zeiden tegen mij dat ik gewoon op bed tv moest gaan kijken, maar ik heb geen tv in mijn slaapkamer! En ik mis doe ook totaal niet. 


Dinsdag had ik een aantal afspraken in en rondom Amsterdam. De ochtend liep helaas anders dan mijn planning, want op 1 min na miste ik de overstap op Amersfoort. Hierdoor moest ik 30 minuten wachten. Gelukkig stond deze verwarming buiten, al haperde hij zo nu en dan wel. 


Eerst ging ik naar het hoofdkantoor van Coty. Hier was het jaarlijkse kerstborrel wat eigenlijk echt een traditie is geworden. Bij binnenkomst zie je al vele mooie merken van Coty. 


Alles was zo leuk en mooi in style gemaakt. Er stonden mooie kerstbomen en er was zelfs een arrenslee. De dames van Coty weten er altijd weer wat gezelligs van te maken!


Heerlijke mega grote flessen met parfum. Natuurlijk geen echt parfum, maar hoe gaaf is het als je een mooie Marc Jacob Daisy of Chloé in je woonkamer hebt staan! 


Daarna moest ik snel door naar Amsterdam naar de NL studio's. Ik ben hier al meermaals geweest, want vele events worden hier gehouden. Het eindejaars P&G trend event was hier en werden ons de nieuwtjes voor het voorjaar van 2015 laten zien.  Marie Sophie liet ons ook twee looks zien die helemaal bij het seizoen passen, 


Ondanks dat het om een lente/zomer event was hadden ze alles wel in kerstsfeer gebracht! Snoepjes , koekjes, hot choco en gluhwein. 


Ik kreeg een touche up en mijn haar werd gedaan door Ronald Maasakkers. Wat een geweldig leuke man is dat! Het klikte direct heel erg leuk en het was gewoon jammer dat het na een half uur alweer klaar was. 


Carien van P&G en ik gingen met onze engelenvleugels op de foto. Mijn haar is hier gestyled. Niet helemaal mijn stijl, maar wel leuk!


Ik ging terug met twee hele grote tassen gevuld met onwijs leuke dingen! Het flesje drinken haalde ik nog even snel bij de Hema voordat ik met de trein terug ging. 


Veel PR bureau's sturen kleine 'kerst'cadeautjes als bedankje voor het afgelopen jaar. Het leuke is dat deze kleine extraatjes altijd erg leuk blijven. 


Mijn afgelopen week was booming in de salon. Iedereen wil er voor kerst tip tip uitzien, dus vandaar dit berichtje. Nu geniet ik van een weekje heerlijk rust. 


Vrijdag ochtend reed echt om de 10 minuten een orgel door de straat. Niet echt mijn ding, dus ik was blij dat het in de middag weer klaar was met het gepingel. 


Ik heb genoten van de kinder bueno's en mijn vrienden ook! 25 doosjes om uit te delen via #theinsiders


Zaterdag ontbeten Noah en ik en wilde hij daarna graag met srijkkralen spelen. Samen hebben we een aantal mooie dingen gemaakt en heeft Noah zelfs een klein cadeautje voor Emmely gemaakt, want die middag gingen we naar haar toe voor haar verjaardag.


Noah had het wel naar zijn zin bij Emmely, want hij heeft zich echt vermaakt met de Xbox 360 Kinect. 


Ik heb afgelopen weer zoveel binnen gekregen. Onwijs veel leuke spullen die er aan gaan komen. Hoewel ik dit al jaren de blijft het altijd een feestje om de doosjes uit te pakken! Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik dit mag en kan doen!


Hoewel het aankomende week kerst is kreeg ik alweer valentijns-producten binnen. Vanaf 9 januari is deze collectie al verkrijgbaar. 


Deze slofjes vond ik afgelopen week bij de Action en zijn zo onwijs lekker om in huis aan te hebben!


Zondag gingen Noah en ik zwemmen. Sinds Noah op zwemles zit wil hij heel graag eens met mij zwemmen. Nu zo tijdens het begin van de kerstvakantie was dit mooi mogelijk. Ik ben niet echt een zwemmer (heb al mijn diploma's hoor, maar ben gewoon niet zo van dat gespetter) maar met Noah vind ik het altijd erg leuk!


Na het zwemmen gingen we snel nog even langs de stad om inpakpapier te halen. Daarna nestelden we ons op de bank en hebben we pizza gegeten. Noah een pizza met veel ananas en ik een pizza met courgette en brie. 

Nu ben ik de dailysilsil aan het typen en ligt Noah lekker op mijn bed en kruip ik er zo lekker naast. 

Volgende week is het een week van vrije tijd , familie en feestdagen. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.