maandag 29 december 2014

DailySilSil 2014 - Week 52


Het is vandaag de laatste van het jaar. De laatste dailysilsil. Wat is het jaar ongelofelijk snel gegaan. Deze week waren natuurlijk de kerstdagen, zaten we in een trein die een noodstop maakte , hielpen we mijn vader in de zaak en zie je voornamelijk veel gezelligheid!Maandag begon met een rustige ochtend. Noah ging begin van de middag bij ons buurmeisje spelen en ik ben toen snel naar de winkel gegaan om kerstinkopen te doen. Wat een gekkenhuis!


In de middag gingen Noah en ik naar mijn ouders toe . Gezellig in de trein met zijn spiderman pak. 


En zo ineens sta je 150 meter voor de halte 10 min stil. De trein maakte een noodstop en toeterde onwijs lang. Stond er dus een auto op het spoor! Noah schrok zich dood en vond het super spannend! Gelukkig had de machinist het op tijd door en was de politie er snel bij! zie zijn gespannen koppie.


Mijn moeder had het huis ook erg leuk versiert. Niet te veel en beetje in dezelfde stijl als wat ik heb :D.

Dinsdag was een drukke dag! kerst was er bijna en mijn vader heeft het dan erg druk in de zaak. Wij helpen elk jaar traditiegetrouw een dag mee en maken dan hapjesschalen en gourmetschalen. 


Die dag heb ik over de 100 hapjes- en gourmetschalen door mijn handen gehad en heb ik zelfs nog een tijdje vlees staan snijden. Het vroeger jaren op zaterdag mijn vader geholpen en het blijft er dan toch altijd inzitten!


Dit is een oude foto van een paar jaar terug, maar ik kreeg afgelopen week te horen dat ik waarschijnlijk eind januari naar Londen ga! Begin januari krijg ik de bevestiging, dus blijf duimen dat het door gaat!


Heel toepasselijk , iedereen eet tijdens de feestdagen. 


Een compilatie van de eerste kerstdag. Ik heb van die dag een plog gemaakt. Deze kun je hier zien 


De tweede dag zie je hier ook in een compilatie. De plog van de tweede kerstdag kun je hier zien.


Derde kerstdag :P ging ik gourmetten bij Emmely en haar vriend. Hier komt ook nog een plog van online deze week!


Ik kwam tegen 02.00 thuis en was nog klaarwakker en ben nog even met wat artikelen bezig geweest.


Ik blijf deze foto's met mijn ouders erg leuk vinden. We hadden er ook echt lol om tijdens het maken. 


Zondag had ik een relax dag en werd ik wakker met een heerlijk zonnetje en strakblauwe lucht. Hier is geen vlokje sneeuw gevallen helaas. 


Van het gourmetten hadden we nog veel stokbroodjes over, dus heb ik daar wentelteefjes van gemaakt! Ze waren echt perfect en ga ik echt vaker maken met oude afbakbroodjes. 

Nu zit ik lekker aan tafel met een kleedje over en ben ik de dailysilsil aan het typen. De laatste alweer van het jaar. Voor volgend jaar moet ik eigenlijk weer een nieuwe naam verzinnen voor de dailysilsil. Als jullie suggesties hebben , dan hoor ik dit graag. 

Q: Weet jij een nieuwe naam voor deze dailysilsil voor in 2015?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.