dinsdag 30 december 2014

Essence Hidden Stories


Het is al bijna 2015 en vanaf januari komt Essence weer met een mooie collectie genaamd Hidden Stories. Een sprookjesachtig winterwonderland vol fantasie. Het glinsterende, koele kleurenpalet voor deze trend edition creëert magische beautymomenten in zilver, lavendel, roze, mint, lichtblauw en mauve. Highlights zijn onder meer de schitterende feeënstof voor de nagels, lippen en lichaam, de multidimensionele glinsterende soufflé oogschaduwen en de frosted nagellakken in ijzige pasteltinten. Vandaag laat ik jullie de blushes , lipgloss , mascara topper en pixie dust zien. De collectie is heel licht en ziet er heel sprookjesachtig uit. Alles is in doorzichtig heeft zilvertinten op de verpakking. Naast deze producten komen er dus ook nog oogschaduws, nagellak en pastel haar spray. 

01 Rose in Wonderland 

02 Enter Wonderland

Hidden Stories Blush €2,99
Deze highlighters hebben een beetje een crème structuur. Normaal hou ik niet zo van deze structuur, maar de formule is bijna tussen een crème en een gebakken blush in. Hij brengt erg prettig aan en geeft een hele mooie subtiele glow. 


Hidden Stories Pixie Dust €2,39
Deze Pixie Dust kun je voor je nagels, ogen , lippen en lichaam gebruiken. De pixie dust is net een mooi glinsterend sterrenstof. Hij is erg mooi om op het bewegend ooglid te gebruiken! Het is heel erg mooi en fijn spul om te gebruiken! 


Hier zie je links het pixie dust, in het midden en rechtst de highlighters. Alle drie hebben ze echt een koele ondertoon en doen ze zelfs een keer een beetje blauw aan. Erg mooi vind ik dit, want meestal hebben ze een warme ondertoon. Ik hou van highlighters met warme ondertonen, maar dit is heel standaard en dit is een keer een andere kant op.  


Hidden Stories mascara topper €2,39
Deze mascara topper kun je als extra effect op je mascara doen. Niet echt mijn ding, maar leuk als je niet zo van oogschaduw bent kun je hier zeker een accent mee leggen. 

Hidden Stories lipgloss €1,89
In deze collectie zitten twee erg mooie lipgloss. Een doorzichtige met blauw zilveren glitters en een roze-paars met blauwe en roze glitters er in. Beide zijn ze erg mooi , alleen plakken ze een beetje en dit vind ik iets minder fijn. 


Het is niet het meest standaard mascara borsteltje, maar hierdoor kun je gemakkelijk de kleine shimmertjes en glittertjes aan je wimpers plakken. 


Zoals je kunt zien zitten overal kleine subtiele glitters in. Echt opvallend maar toch subtiel tegelijkertijd. 

Ik vind de collectie van Essence Hidden Stories erg leuk, niet heel spannend, maar voor het nieuwe jaar zijn is het altijd leuk om iets nieuws te halen. 

De collectie ligt vanaf januari in de winkel bij Kruidvat en Trekpleister en is tijdelijk verkrijgbaar. 

Q: Zit er nog wat voor jou tussen? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.