vrijdag 12 december 2014

Haarverzorging voor onder de douche 2.0 (Herbal Essences & Wella)


Er was een tijd dat iedereen meer meer meer wilde en tegenwoordig is er ineens een trend dat alles minimalistisch en zo natuurlijk mogelijk. Helaas is dat bijna niet mogelijk, maar Herbal Essences en Wella hebben allebei een lijn op de markt gebracht met producten die natuurlijker en/of minimalistischer zijn. Vandaag laat ik jullie de Herbal Essences Clearlly Naked collectie en de Wella Elements collectie.Wella heeft zich laten inspireren door de natuur en is zo gekomen met het NuTREE complex. Dit complex is verrijkt met natuurlijke extracten uit bomen, die een anti-irriterende eigenschap heeft. Dit zorgt er voor dat de hoofdhuid gekalmeerd wordt en in evenwicht komt. Verder is de Wela Elements lijn verrijkt met panthenol,dit bindt vocht aan en herstelt de celstructuur van Keratine.Tevens bevat de lijn van Wella geen sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.


Ook heeft Wella aan de geur gedacht! zo is het verrijkt met o.a. basilicum , waterlelie , mandarijn, cederhout , musk en amber. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur van de shampoo erg lekker vind, maar ik kan de geurnoten er echt niet uithalen.

In de Wella Elements lijn zit een Renewing Shampoo , Renewing Conditioner  Renewing Mask en Conditioning Lave-in-Spray

De shampoo en conditioner doen hun werk en laten mijn haar heerlijk aanvoelen! Het masker is echt heerlijk en de leave-in-spray ben ik ook erg over te spreken. Je merkt echt dat de lijn salon kwaliteit is, want je haar voelt natijd zo heerlijk zacht aan! Echt een aanrader deze lijn!

Wella Professionals Elements :
- Renewing Shampoo €15,75
- Renewing Conditioner €21,50
- Renewing Mask €20,25
- Conditioning Leave-in Spray €20,25
De producten zijn verkrijgbaar bij een Wella Professional salon.


Ook bij de Herbal Essences Clearly Naked producten is er voorall gekeken naar het weglaten van chemische producten zoals siliconen en parabenen. Totaal komen ze met twee lijnen, de Naked Volume en de Naked Shine.

De naked shine heeft als toevoeging witte thee- en mintextracten, deze twee ingrediënten zorgen voor de glans in het haar.  De naked volume heeft als toevoeging witte grapefruit- en mintextracten , deze twee ingrediënten zorgen voor verlichtende volume boost en veerkacht.

 

Een ding is zeker, ik vind de geuren van Herbal Essences Clearly Naked echt heerlijk, maar om eerlijk te zijn vind ik de shampoos een beetje saai. Ze doen niet veel en wassen mijn haar eigenlijk alleen maar goed schoon, zo schoon dat het er gewoon te stroef door wordt. Vergeleken met de Wella Professionals Elements vind ik ze een beetje tegenvallen, maar ja er zit ook wel een groot prijs verschil tussen.

De Clearly Naked producten kosten allemaal €2,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Voor welke zou jij gaan? Wella (duurdere) salon kwaliteit , of Herbal Essences (goedkopere) drogist kwaliteit?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.