zaterdag 6 december 2014

Hema Longer Lasting Lipsticks + MAC Ruby Woo dupe!


Ik liet jullie in de Hema Shoplog al zien dat ik drie lipsticks had gevonden die ik erg graag eens een keer wilde proberen. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen want ik had een tijdje geleden op de site van Mattania deze lipstick gezien en werd daardoor erg nieuwsgierig. Ik nam uiteindelijk drie varianten mee waaronder één die verdacht veel weg heeft van de MAC Ruby Woo.De make-up van de Hema heeft de afgelopen jaren langzaam een makeover gehad en tegenwoordig ziet alles er strak en simpel er uit. Ik hou van de zwart matte verpakkingen. Elke lipsticklijn binnen Hema heeft een andere verpakking, dus daardoor goed herkenbaar. 


De lipsticks van de Longer Lasting Lipstick zijn matte, dit staat nergens op de verpakking, maar toch zijn deze echt matter dan matte! Ik moet zeggen dat ik de vorm altijd wat lastig vind met aanbrengen , dit komt echt door de ronde vorm waardoor je lastiger een strakke lijn kunt maken. 

De kleuren zien er in de verpakking anders uit dan op de lippen, en de stickers onder op de verpakking komen al helemaal niet overeen, dus echt even swatchen in de winkel voor je wat meeneemt!


De lipsticks zijn erg goed gepigmenteerd en voelen erg prettig aan tijdens het aanbrengen. Je merkt dat de lipstick een beetje indroogt en daardoor erg goed blijft zitten. 


De 01 (jammer dat ze geen namen hebben) is een mooie roze kleur die heel gedempt is en hierdoor echt perfect voor de herfst en winter! Opvallend, maar toch niet te fel!


06 is een perfecte winterkleur. Diep donkerrood met een blauwe ondertoon. Ik ben echt in L-O-V-E- op deze kleur! 


Als laatst heb ik de 06. Deze mooie opvallend rode kleur is qua kleur een exacte dupe van de MAC Ruby Woo. Ik heb Ruby Woo zelf niet, maar Mattania vergelijkt ze met elkaar. En de kleur komt echt overeen, de structuur is iets anders maar totaal niet storend.


De lipsticks zijn echt super fijn. Ze drogen iets wat droog op, maar hierdoor blijven ze erg goed zitten en zijn ze bijna een stain. Een maaltijd overleven ze zeker. Als je iets vettigs eet merk je dat de lipstick weer wat meer kan gaan smudgen.

Wat zo fijn aan deze lipstick is , is dat ze echt al een soort stain zitten en je dus rustig je kind een kus kan geven :D En vind je hem toch iets te droog, doe je er een leuke lipgloss overheen en heb je direct een leuke glans op de lippen.

Ik ben erg enthousiast over deze lipsticks, zeker voor de prijs van €3,50! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.