vrijdag 26 december 2014

Maak je huid winterklaar met een Douche Scrub


De winter is officieel pas net een paar dagen begonnen. In de winter merk je dat je huid doffer , droger , gevoeliger en meer trekkerig aanvoelt. Grote boosdoeners zijn de kachels binnen , die weer flink omhoog gezet worden, en de gure koudere wind die je buiten nu steeds meer voelt. Met een douche scrub verzorg en reinig je de huid door de dode huidcellen weg te scrubben en oliën in te masseren. Kneipp heeft nu de mint-eucalyptus douche scrub die hier perfect voor is.de douche scrub van Kneipp geeft je een heel verzorgend en verfrissend gevoel. De huid wordt zacht door de verzorgende sheabutter, amandel- en jajobaolie, daarnaast zorgt de munt er voor dat het echt een verkwikkend effect geeft.

In de winter worden we vaak allemaal wel een keer verkouden, dan is deze douche scrub ook erg prettig, want eucalyptus werkt verlichtend op de luchtwegen.


Je kunt de scrub het beste 2 a 3 keer per week gebruiken. Dagelijks zou ik zeker niet doen omdat de scrub best intensief ervaren kan worden, en je huid echt niet elke dag een laag dode huidcellen produceert. Begrijp me niet verkeerd, want je huid laat elke dag huidcellen los, maar niet in zulke grote hoeveelheden dat je elke dag moet scrubben.

Mensen hebben altijd het gevoel dat ze alleen in de lente en zomer hoeven te scrubben , omdat dit het mooi egaal bruin worden door de zon bevordert, maar in de herfst en winter is net zo belangrijk!


Ik vind de scrub erg fijn en hij is ook niet te intensief. Hij heeft kleine deeltjes en scrubt daarom mild. De scrubdeeltjes zijn jajoba scrubdeeltjes en hierdoor niet belastend voor het millieu.
De scrub is vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor €7,99 (200ml.)

Q: Scrub jij ook in de winter? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.